|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνχομπιστες μου καλησπερα!
Στο 30L ενυδρειο μου,εχω τα εξης φυτα :1 egeria densa,1 annubia nana,1 cryptocorine x williss,1 cladofora aegagrophil,1 κερατοφυλλο και 6 μικρα νουφαρακια.Ολα τα φυτα με εξαιρεση την κρυπτοκορινα,φαινεται πως πηγαινουν αρκετα καλα.ΤΟ ενυδρειο τρεχει περιπου 20 μερες.Για λιπασμα στο υποστωμα εχω βαλει περιπου 3 εκατοστα,το DeponitMix classic της Dennerle.Περα απο αυτο,θα χρειαστει να ριχνω ταμπλετες,βιταμινες ή Co2?? Ευχαριστω προκαταβολικα!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η κρυπτοκορυνα σου προφανως περναει ενα σταδιο προσαρμογης καθοτι συνηθως τις συντηρουν εξω απο το νερο !! οποτε καταλαβαινεις οτι θα της παρει λιγο καιρο μεχρι να ερθει στην υδροβια μορφη της !! οσο για βοηθημα μπορεις να ριχνεις καποιο λιπασμα γενικο πχ seachem flourish η να φτιαξεις ενα diy co2
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν την αγορασα ηταν κανονικα μεσα σε ενυδρειο,τωρα για πριν δεν ξερω....
Ευχαριστω!! |
|
||||
|
||||
![]() Σάπισμα κρυπτοκορινών Ασθένεια που προσβάλλει τις κρυπτοκορίνες. Ξεκινάει με μικρές τρύπες στα φύλλα ή περιφερειακά στις άκρες και μετά τα φύλλα αποσυντίθενται. Τελικά όλο το σύστημα του φυτού πάνω από τη ρίζα διαλύεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλιστα..Οποτε σκουρα τα πραγματα!
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα, έχω την εντύπωση οτι τα είδη των φυτών που έχει ο Παύλος στο ενυδρείο δεν χρειαζόντουσαν ουτως η άλλος υπόστρωμα για φυτά και η χορήγηση ΚΑΙ λιπασμάτων σε αυτό το ενυδρείο μάλλον θα τον κάνει να...τρέχει απο τις άλγες σε λίγο καιρο..
Ας απαντήσουν και οι πιο γνώστες πάνω σε αυτό.... |
|
||||
|
||||
![]()
Σε 30λιτρο με αρκετα φυτα θα εκανα ενα DIY co2 οικονομικο και αποδοτικο με εναν διαχυτη και ανεπιστροφη βαλβιδα! Αν ριχνεις και ενα γενικο λιπασμα με τσιγκουνια (αρκει να ειναι καταλληλο για ασπονδυλα αν εχεις) θα ειναι μια χαρα. Υποστρωμα εισαι οκ!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aναγνωριση Φυτων | fear81 | Αναγνωρίσεις φυτών | 5 | 24-10-10 05:28 |
αναγνωριση φυτων | takis21 | Αναγνωρίσεις φυτών | 6 | 09-04-10 19:07 |
απαιτησεις φυτων | fh84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 26-01-09 02:17 |