|
||||
|
||||
![]()
Ειχα την κακη τυχη να δει η γυναικα μου ενα Αφρικανικο νταμαρι!και επειτα
![]() ![]() Οποτε αλλαζουμε φουλ σετ απ βγαζουμε ψαρια,ριζες,φυτα κλπ βγαζουμε το χαλικακι και βαζουμε ΚΙΛΑ πετρες και νεα αμμο! Τωρα απο ψαξιμο λιγο αυτο που εχω στο μυαλο ειναι κατι με χρωμα ΟΧΙ ψαρια τοσο μεγαλα πχ φροντοζες αλλα με προδιαγραφες κοινωνικου τανγκανικα,δηλαδη τι θα θελα εγω μεσα! Μερικα Julidochromis transcriptus καποιο ειδος τροφεους οπως Tropheus brichardi ή Tropheus mpimbwe ή Tropheus sp. ikola ή Tropheus annectens ενοειτε πως δεν μπορω να παιξω με 2 ειδη γιατι υβριδιζουν!Επισης σκεφτομουν για μια ομαδα καλβους,μια ομαδα συνοδοντες και μια ομαδα κοχυλοψαρα για να μου αλλαζουν το σετ απ!Αυτα για αρχη!Απο σημερα αρχιζει η διαληση του παλιου και το κουβαλημα πετρων! Παρατηρησεις και ιδεες παρακαλω!Διαστασεις 190*80*74
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αυτοματισμοι λογο διακοπων | kiriles | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 16-12-11 09:13 |
Υπερκινητικες γαρίδες, για πιο λογο; | johnb | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 3 | 17-07-11 04:13 |
ΠΤΩΣΗ ΠΙΕΣΗΣ | antonis1988 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 03-05-11 17:02 |
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΕΖΑ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 06-12-04 03:32 |