|
||||
|
||||
![]()
σκεφτομαι ενα ριο400 αργοτερα να γινει μαλαουι...οποτε επειδη σηκωνει πολυυυυυυ πετρα το στησιμο..δε νιωθω και πολυ καλα με τη λεπτεπιλεπτη βαση του.
μπορειτε να μου προτεινεται τροπους ενισχυσης της βασης ωστε να κοιμαμαι πιο ησυχος οταν ερθει εκεινη η ωρα??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() μια ειναι η λυση και δοκιμασμενη.... το θυμασε το ενυδρειο μου ε??? ![]() ![]() ![]() http://www.eaparts.gr/images/parts/28685/03341081a.jpg τις βαζεις εσωτερικα και δενεις το επιπλο πανω και κατω!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
...16 τετοιες(με εκεινο το "νευρο" στο κεντρο της
http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...1t:429,r:8,s:0 εσωτερικα του επιπλου(μπροστα-πισω,πανω-κατω). Τις βαζω σε ολα τα επιπλα των ενυδρειων μου για να εχω "πισινη"... Δες το 180αρι μου φορτιο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πανο αν κανεις λιγη υπομονη, θα στο κανουμε εμεις οταν ανεβουμε! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα κανω!!!!
![]() ![]() ευχαριστω και παλι!!! ![]() πανο, τελικα υπαρχει και αλλο φαρμακο. το λενε "NeoVas"...και κοιμασαι ΤΑΒΛΑ!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οξεια ξιφοφοριαση...να δω ποτε θα μεγαλωσεις και ξεπερασεις τις παιδικες ασθενειες...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
...χέρι-χέρι με τον Τηλέμαχο! ![]() Γειά σου Κώστα Νταρντανιάν! Με το ξίφος στο χέρι! Γειά σου ρε Μάχο χρυσοψαρά!!! (Καλοπροαίρετη πλάκα κάνουμε, έτσι; )
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη γιαλας-βασης | demka27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 16-11-10 15:10 |
Ενισχυση φωτισμου σε Rio | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 08-08-07 23:44 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΑΣΗΣ | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 15-01-07 22:55 |