|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας και απο μένα... νέος στο φορουμ.
Eδώ και 3 μήνες Εχω ένα ενυδρείο 96λ με μια λαμπα 18W με ph 7.5 και θερμοκρασια 26 βαθμούς.Νιτρικα και αμμωνια ειναι οκ(στο πρώτο επίπεδο των μετρήσεων της σερα , βαθμουσ δεν θυμαμαι).Σκληροτητα δεν γνωριζω ουτε μέτρησα ποτε(νερό δικτύου Αθήνας) Τα φυτά μου: 1 anubia hatifolia , 1 cabompa aquatica + 1 echinodorous rose Tα ψαρακια μου: 1 pleco και 3 clown για τον βυθό μου και τα υπόλοιπα ειναι 1 ζευγάρι pearl gourami , 2 αγγελόψαρα , 1 αρσενικό ξιφοφόρο και 1 red gourami colisa lalia. Εκτος απο το ένα αγγελοψαρο τα υπόλοιπα είναι ανήλικα Προβλημα: ![]() 1) To προβλημά μου είναι οτι ο ξιφοφόρος δεν αφήνει το red gourami σε ησυχία απο την ωρα που το έβαλα μεσα.Το τσιμπάει συνεχώς( το red είναι το τελευταίο ψάρι που εβαλα μέσα (πριν 3 μέρες) και ο ξιφοφόρος ειναι "παλιοτερος" κατα 2 μήνες χωρις να έχει δείξει ξανά τετοια συμπεριφορα. Αν του πάρω θηλυκο θα χαλαρωσει λέτε? 2)Το μεγαλο αγγελοψαρο είναι στο ενυδρείο 6 μέρες και δεν εχει φάει τπτ ακομα, ενω τα υπολοιπα τρωνε κανονικά τα φυλαράκια τους, και φοβάμαι μήπως ψοφίσει από την πείνα.. (λέω τωρα....) σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ------------------------- ξεχασα να σας πω οτι το red gourami ειναι κ αυτό αρσενικό Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jockler : 30-09-07 στις 19:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ο ξιφοφορος με 2 η 3 θηλυκιες (ποτέ μια μονο) θα σταματησει να ασχολειται με τα αλλα ψαρια - το προβλημα ομως ειναι οτι εχεις παρα πολλα ψαρια ηδη για τα λιτρα σου.
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτό σημαίνει οτι θα χασω καποια? οτι θα αρχισουν τσακωμοι? και τα 2 ισως?
Αν πρέπει να απομακρύνω καποια ποια προτείνεις? μηπως ξέρεις να μου πεις και για το αγγελοψαρο? συνεχίζει να μην τρωει και νομίζω πως αυτό δεν είναι καλό |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=jockler;203357]
Αν πρέπει να απομακρύνω καποια ποια προτείνεις? Τα αγγελοψαρα.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ξέθαψα αυτό το τόπικ για να ρωτήσω κάτι που μου έκανε εντύπωση. Το ψάρι κλόουν ζει σε αλμυρό νερό ενώ τα αγγελόψαρα, ξυφοφόροι κλπ σε γλυκό. Έτσι δεν είναι;
|
|
||||
|
||||
![]()
¶λλος ο κλόουν του γλυκού νερού και άλλος του αλμυρού! Αν τα μπλέξει κάποιος τόσο δε θα έχει χρόνο να ψάξει και να ρωτήσει τι φταίει που κάτι δεν πάει καλά!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγγελόψαρο βοήθεια | Kate&Jim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 23-06-07 09:02 |
Προβλημα με αμμωνία και Ramirezi | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 31-03-07 20:05 |
Προβλημα με CO2 Diy και σκάλα της Hagen. | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 20-02-06 01:51 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |
νηματώδεις σε αγγελόψαρο? | Simpethera | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 25-05-04 16:29 |