|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Διαστάσεις:1.50Χ50Χ70
Όγκος:525 λίτρα Καθαρό:450 λίτρα Ψάρια / ¶λλα είδη:7 δισκοι εκτροφης , 4 Mesonauta Festivus,3 Corydoras Sterbai (είναι στο προγραμμα να μπουν αλλα 7 ) Διακοσμητικά υλικά:25 κιλα λευκή αμμος (decoline carat 6 ) - 6 κιλα ριζες Red moor wood -5 λευκες πετρες - ελαχιστη πιστια στην επιφανεια Φόντο:ανοιχτο μπλε χαρτονι ( 3 φυλλα ) Φωτισμός:2χ36w Sylvania Διάρκεια φωτισμού:8-9 ωρες Φιλτράρισμα:2 εξωτερικα φιλτρα ( eheim 2213 + eheim 2217 γεματα σιποραξ ) Θερμοστάτης:2 χ eheim Jageg 200w ( είναι στο προγραμμα ενας 600αρης τιτανιου μαζι με κοντρολλερ ) Παροχή αέρα:Νw3 αεραντλια Παράμετροι: pH:6,4 Γενική σκληρότητα (GH):4 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):1 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): <5 Αλλαγές νερού: 30% ανα 7 μερες (Α/Ο + Discus Trace ) Θερμοκρασία:29.2 |
|
|||
|
|||
![]()
συνεχεια ....
|
|
||||
|
||||
![]()
μολις τωρα το διαβαζα και στο gd ..ωραιο ενυδρειακι..μερικες ριζουλες ακομα ισως ειναι must ..
|
|
||||
|
||||
![]()
ποσο κοστησε το ενυδρειο ???????
|
|||
|
|||
![]()
Για την τιμη εαν θες ρωτα εδω ---->
Osmosis Aquariums Concepts Περικλέους 45 - 121 37 - Περιστέρι Τηλ.: (+30) 210 50 277 10 Fax: (+30) 210 50 277 88 |
|
||||
|
||||
![]()
1300 ευρω
εχει και βαση η μονο η γυαλα ???????
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο. από κοντά φαντάζομαι θα είναι ακόμα πιό εντυποσιακό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο , να τα χαίρεσαι τα δισκοπουλα, μονο.... καμια ριζα ακομη για πιο πολλες κρυψωνες, και... το 2213 ειναι λιγο μικρο για 450 λιτρα, θα προτιμούσα να εβαζες ακομα ενα 2217 , η μπορεις να πας σε καπιο φιλτρο με αρκετα μεγαλο καδο (πχ Tetratec EX1200 με 12 λιτρα καδο), γενικώς να αυξήσεις το βιολογικο σου υλικο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαιρεσαι.φουλ βιολογια χριαζεσε σιγουρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο σχεδον 2 μηνες αλλαξαν αρκετα πραγματα μεσα και εξω απο το ενυδρειο ,
* Εφυγαν ολοι οι δισκοι και στη θεση τους μπηκαν 12 red scribbelt απο Stendker *Εφυγαν τα 4 mesonauta Festivus *Εφυγαν οι πετρες ( τις πηρε η γυναικα για το κηπο ) ![]() *Εφυγαν οι 200αριδες θερμοστατες και μπηκε ενας 300αρις *Μπηκε αλλο ενα 2217 σε σειρα , οποτε απο φιλτρανση ειμαι τωρα με 2 χ 2217 και ενα 2213 , το σιποραξ μοιραστηκε και μπηκαν μεσα στα φιλτρα 80 αστερια της Api . * Στη θεση της αεροπετρας μπηκε ενα diffuser Eheim *Αλλαξα τη θεση των ξυλων ετσι ωστε να υπαρχουν αρκετες κρυψωνες για τα μικρα . *Αλλαξε ο φωτισμος ( απο 2 χ 36 ) που ηταν το φωτιστικο του ενυδρειου μπηκε ενα ballast με στεγανα ακροφυσια της Arcadia με μια λαμπα 36 w ετσι ωστε να εχω οσο λιγοτερο φωτισμο μεσα στο ενυδρειο και τελος μπηκε ενα κοπαδι απο καρδιναλιους ετσι για να βλεπω λιγο κινηση περα δωθε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραίο είναι αλλά όπως σου έχω πεί θα είναι καλύτερα αν μπούν τα ξύλα στις 2 άκρες . Βέβαια τώρα να μην το πειράξεις να περιμένεις κανά 3μηνο να πάρουν τα πάνω τους και μετά . Τώρα τα βολεύει έτσι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου!!
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα ομορφιες μπραβο
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!!
![]() Θα συμφωνησω με τον Χρηστο!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ας τα πουμε εδω
με τοσα ψαρια σε ενα ενυδρειο 450 λιτρα με μια αλλαγη την εβδομαδα χωρις φυτα πως κρατας no3 στο 5 με 10 ταισματα τη μερα ???????
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ισως να ειμαι τυχερος ![]() Κανω και αποστολες δειγματος νερου και εκτος Αττικης ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με τη τεστ μετρας ?
για κοιταξετο
|
|||
|
|||
![]()
no2 api
no3 api nh3 tropic marin po4 salifert ph ( api , sera , tropic marin ) θα ριξω μια ματια τη πεμπτη που ρεπαρω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ όμορφο και ενδιαφέρον το θηρίο σου!
Για τα ψάρια τι να πω...μεγάλη αδυναμία! Με το καλό να τα δούμε γομαράκια ![]() υγ. καπου λες για καρδινάλιους...εγω γιατι βλεπω αρλεκίνους;;; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σωστοςςςςςς Τωρα το προσεξα οτι εχω γραψει @#$$@# Ευχαριστω για την διορθωση ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο πολυ ωραιο και πολυ ωραιοι δισκοι..!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο φίλε. Τα δισκάκια super. Όταν ξεμπλέξεις και τα ξύλα θα δείξει ακόμα καλύτερο...
|
|
|||
|
|||
![]()
σημερα ειχα κεφια και εγω και τα δισκακια μου για φωτο , ετσι πηρα το τριποδο , πηρα το σκαμπο της κορης μου , αραξα μπροστα στα μοντελα μου και ξεκινησε η πασαρελα ......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα ...
![]() Δειχνουν να προσαρμοστηκαν!!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ελληνικο βιοτοπικο 56 λιτ | Πάνος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ελλάδας - Ευρώπης | 155 | 28-06-12 18:51 |
αποριες για βιοτοπικο | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-06-09 14:18 |
βιοτοπικο για σκαλαρια | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 17 | 13-04-09 20:03 |
Βιοτοπικο με δισκους | kanarini | Δίσκοι | 13 | 16-04-08 06:31 |