![]() |
#1 |
την βοηθεια σας για στρωσιμο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Ξεκινησα νεο ενυδρειο ..εβαλα αμμο,πετρες,ριζες φυτεψα μερικα φυτα και εστιψα τα σφουγγαρια απο το εσωτερικο φιλτρο του παλαιου μου ενυδρειου στο νεο.Εβαλα και 4 "αστερακια" rena που ηταν για 1 μηνα στο παλαιο φιλτρο.Φοβηθηκα να βαλω αμεσως ψαρια γιατι οι μετρησεις εδειχναν αμμωνια 1,5-2..εριξα τροφη αλλα καμια αλλαγη..την 4η ημερα εριξα και απο τα γνωστα "ζουμια" μηπως και το βοηθησω..τιποτε 7η ημερα και η αμμωνια σταθερα 1,5-2..Το παλαιο ενυδρειο τρεχει 6 μηνες με πολυ σωστες μετρησεις...
μηπως ηταν λιγο το "μπολι"?το παλαιο ειναι λιγοτερο απο 90 λιτρα και το νεο 400 λιτρα..να περιμενω ακομη? να αλλαξω νερο και να ζητησω μπολι? |
|
Εμφανίσεις: 3067
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπερδεύτηκα...
![]() Τώρα που μιλάμε στο παλιό σου ενυδρείο συνεχίζεις να έχεις ψάρια? Σε 400 λίτρα ενυδρείο, χωρίς ψάρια και μετράς 2 αμμωνία? Με τί το στρώνεις?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στο νεο πηρα μπολι απο το παλαιο...μετρησα την αμμωνια 1,5-2 και αυτο με φοβησε να βαλω ψαρια αμεσως...ριχνω τροφη και προσθεσα και βακτηρια api stress zyme την 4η ημερα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως, τώρα που μετράς υψηλή αμμωνία, είναι καλό να το μπολιάσεις ξανά με έτοιμο βιολογικό υλικό. Το παλιό σου φιλτράκι τί υλικά έχει μέσα?
|
||||
|
||||
![]()
το παλιο ειναι εσωτερικο juwel εχει τα σφουγγαρια ειχα προσθεσει 4 bio-chem stars της rena ( τα μετεφερα στο νεο φιλτρο που και αυτο ειναι εσωτερικο juwel ) και εχω αφαιρεσει το μαυρο σφουγγαρι..ριχνω τροφη λιγο περισσοτερη ποσοτητα απο αυτη που ταιζα τα ψαρια.εχω βαλει το μπολι πριν 6 ημερες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το "μπολι" απο το ενυδρειο των 90 λιτρων ειναι πολυ λιγο για το ενυδρειο
των 400 λιτρων.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπως και να εχει αυριο θα λυθει το προβλημα με το δικο μου δυνατο μπολι! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι την πατησα...η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια...να εισαι καλα Γιωργο και σε ευχαριστω για ολααααααα....θα τα πουμε αυριο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια βοηθεια με τις μετρήσεις στο στρωσιμο | fotis80 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 02-03-10 00:27 |
στρωσιμο με αμωνια(βοηθεια!!!) | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-01-08 21:00 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ | pikkoui | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-03-07 01:49 |
Στρωσιμο κανω, αλλα στρωσιμο δεν βλεπω! | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 54 | 26-10-06 22:43 |
βοηθεια στο στρωσιμο | ilias kostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 10-10-06 16:35 |