|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μια ερωτηση οταν αγορασα το καπακι
του ενυδρειου ειχε 2 τ8 aqua-glo 40w 18000 kelvin το ενυδρειο εχει ευκολα φυτα. η γυαλα εχει υψος 70cm μηκος 120, πλατος 40. οι λαμπες επαρκουν? περιπου μου βγαινει 0.31w ανα λιτρο. ------------------------- 18000 kelvin εχει η μια μιας κα δεν το διευκρινησα ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- καλημερα σας. να υποθεσω οτι ειναι μια χαρα τα φωτα για να μην μου απαντησει καπιος πιο εμπειρος. ![]() ![]() ![]() ευχαρηστω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpampi19 : 08-03-10 στις 10:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι και τα καλυτερα
τη φυτα εχεις ???? εχεις co2 ???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω κανει και παρουσιαση αν θελεις να δεις τα φυτα. τι πρεπει να κανω? να προσθεσω κιαλες λαμπες η να αλαξω μια απο αυτες που εχω? |
|
||||
|
||||
![]()
με ανουμπιεσ μια χαρα εισαι
δε νομιζω να εχεις προβλημα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επισης πιστευω οτι το φως ειναι πολυ λιγο και με 0.3 W/L σε υψος γυαλας 70εκ, δεν θα φτανει και πολυ φως στον πυθμενα. Μονο πολυ ευκολα φυτα λοιπον μπορεις να εχεις. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Raven;425102]Mηπως θες να πεις 1800k ??
οχι 18000κ ειναι η μια. θα ανεβασω φωτο να δειτε και τα φυτα. εχουν καλη αναπτυξη απλα δεν εχουν αυτο το φωτεινο πρασινο που βλεπω σε αλλα ενυδρεια. κι ελεγα μηπως να αλαζα την μια με πιο λιγα κελβιν (4000) ισως βοηθουσε στο χρωμα των φυτων. απο θεμα αναπτυξης δεν εχω προβλημα πιστευω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
ΦΩΤΑ | georged | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-10-09 17:13 |
ΦΩΤΑ!!! | lousfakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-07-08 23:05 |
τα φωτα σας με τον τοιχο | octania246 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 30-04-08 19:09 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |