|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παρακαλω πολυ αν ξερει καποιος καποιο καταστημα στο νετ με καλες τιμες για αγορα οζον να με ενημερωσει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Εκτός και αν έγινε ανανέωση στο eshop και άλλαξε ο σύνδεσμος.
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 28-02-10 στις 05:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,
Το θελω για ενυδρειο γλυκου νερου γιατι εχω προβλημα με την αλγη, εχω και λαμπα uv 9w aqua medic..... ο φωτισμος 10 ωρες. εχω διοξειδιο, οχι μπουκαλα αυτα με τα χαπακια και μου εχει παει το ph 6.7 σε 400 λιτρα. νομιζω οτι μονο ο οζονιστιρας μου εμεινε να παρω..... αν καποιος εχει για λυση του προβληματος, θα με βοηθουσατε πολυ. ευχαριστω και παλι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι Γερμανοί το χρησιμοποιούσαν σε δίσκους σε εκτροφή από το 1983 τονίζοντας την προσοχή που θέλει η χρήση του για να μην .. καούν οι δίσκοι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μην ξεχναμε και εναν σωστο διαχυτη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αγορα co2 | jimagas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 28-03-09 15:46 |
Αγορα RO | sllo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 12-12-08 22:52 |
χρήση οζον "ας πούμε" diffusor | Βαγγέλης (Dearangelo) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-11-07 10:33 |
Οζον | puravlos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-07-07 07:56 |
Αγορα C02 | gleboukas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 21-08-06 15:58 |