Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Αρχάριοι γλυκού νερού

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 27-02-10, 19:55   #1
SKONH STO ENUDREIO
zisdent
Member
Περιοχή: ξανθη

Εμφάνιση έκδοσης για εκτύπωση Αποστολή αυτής της σελίδας μέσω email
zisdent Ο χρήστης zisdent δεν είναι συνδεδεμένος 27-02-10, 19:55
Αξιολόγηση: (0 votes - average)

Φίλοι μου καλησπέρα,Είμαι καινούργιος στο χώρο και φυσικό είναι να με προβληματίζουν κάποια πράγματα.Έχω ενυδρείο 100 λίτρων,το έχω στρώσει εδώ και έναν μηνα περιπου,οι τιμές μου είναι καλές,τα πρώτα μου ψαράκια πάνε θαυμάσια,το φίλτρο μου είναι αυτό της ΗΥDOR που μου είπαν μαλιστα οτι ειναι για ακόη περισσότερα λιτρα.Οι τιμές μου είναι φυσιολογικές,ωστόσο το προβλημα μου ειναι το εξης:Από την πρωτη στιγμή που εστρωσα το ενυδρειο παρατηρούνται πάρα πολλα αιωρούμενα σωματιδια μέσα στο ενυδρείο,σαν μικροσκοπική σκόνη.Εχω ρωτήσει διάφορους αλλα δεν εβγαλα ακρη,¶λλος μου είπε οτι ίσως ειναι απτο χαλίκι(δεν θα επρεπε να εχει καθαρίσει??),άλλος μου είπε οτι ειναι απο υπερβολικη τροφη(αν και δεν νομιζω,παρόλα αυτα την μειωσα).Το πρόβλημα ειναι οτι η ''σκόνη''συνεχίζεται.Έχω δει και 'αλλα ενυδρεία ίδια η και μεγαλύτερα και παρατηρώ οτι το νερο τους ειναι κρύσταλλο(πολύ περισσοτερο καιρο στρωμενα βέβαια),Εχω πελαγώσει γιατι δεν απολαμβάνω το ενυδρείο μου,εχω την αίσθηση οτι είναι βρωμικο,Ζητώ τις εμπειρες συμβουλες σας και ελπίζω να λυσω το πρόβλημα μου,Ευχαριστω εκ των προτέρων
Εμφανίσεις: 4066
Απάντηση με παράθεση

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές