![]() |
#1 |
Ενυδρείο σε υπόγειο-Πρόβλημα???
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα...
Ένας φίλος(αρχάριος σαν εμένα) θέλει να στήσει εφεδρικό ενυδρείο(γεννήστρα,καραντίνα κλπ) σε υπόγειο καταστήματος οπου δεν υπάρχει καθόλου φως ημέρας Εαν φωτίζει 10-12 ώρες με χρονοδιακόπτη θα υπάρχει πρόβλημα ??? |
|
Εμφανίσεις: 2164
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι γιατι θα γεμισει αλγες.......
Τι προβλημα να υπάρχει?ισα ισα το φως ημερας το αποφεύγουμε στα ενυδρεία.ο φίλος σου αφου το θελει για εφεδρικο,με 8 ωρες θα ειναι οκ! |
|
|||
|
|||
![]()
...το μονο "θεμα" ειναι αυτο της θερμανσης,κατα ποσο θα μπορει να το ζεστανει.Ο χωρος ειναι θερμαινομενος?
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς οχι
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό με τον χώρο όντως είναι λίγο πρόβλημα..
![]() (Βέβαια το δικό του είναι σε θερμαινόμενο χώρο) Και ώρες φωτισμού όπως είπε και ο φίλος Rigel 8 και θα είναι ΟΚ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια δεν εχουν αναγκη απο ιδιαιτερο φως.... Ακομα και αυτο που μπορει να μπαινει απο καποιο φεγγιτη ειναι αρκετο, για να μην χανουν τη σειρα τους...
Οσο για τη θερμανση, το προβλημα λυνεται ευκολα, με λιγο μεγαλυτερο θερμαντηρα. Το θεμα ειναι οτι ενα εφεδρικο ενυδρειο (γεννηστρα, νοσοκομειο ) Κλπ θελει συχνοτατη παρατηρηση, κατι που πιθανον σε ενα υπογειο δεν υπαρχει. |
|
||||
|
||||
![]()
Το έχει κάνει ο paco με μεγάλη επιτυχία! Ο χώρος που χρησιμοποιεί είναι δίπλα σε αυτόν του λέβητα του καλοριφέρ και κρατάει θερμοκρασίες το χειμώνα. Το δε καλοκαίρι είναι δροσερά!
Χώρια που σε ένα υπόγειο-αποθήκη έχεις τα πάντα δίπλα στο χέρι σου χωρίς το άγχος της (απόλυτης) τακτοποίησης!
|
|||
|
|||
![]()
....αν αντεχει το προσθετο οικονομικο βαρος που θα προκυψει απο τις υπερωριες που θα κανει ο θεραντηρας τοτε ας προχωρησει...
...αλλωστε αν δε δοκιμασει να δει τι και πως,οτι και να λεμε.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
έχω εγω σε υπόγειο το γαριδοενυδρείο μου εδώ και ένα χρόνο, όλα καλά, κανένα πρόβλημα, αν όμως ο θερμοστάτης ήταν λίγο μεγαλύτερος, ακόμα καλύτερα
|
||||
|
||||
![]()
και εμεις που εχουμε fishroom σε υπογεια τι παθαμε ;
αν δεις πως ο θερμοστατης βαραει υπερωριες ντυσε το ενυδρειο με φελιζολ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα σε ενυδρείο ELITE | Κλεόβουλος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 20-09-09 18:53 |
Πρόβλημα στο ενυδρείο μου! | Xapns | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 07-08-09 23:50 |
Πρόβλημα με το ενυδρείο μου..I need help!!plz | alx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-05-09 12:54 |
Πρόβλημα με το ενυδρείο (DIY) - Probably SOS!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-09-06 19:42 |
!!!!!! DIY Ενυδρείο - Πρόβλημα !!!!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 14-12-05 17:59 |