![]() |
#1 |
πρεπει νατο ξαναστρωσω?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημερα...οι τιμες του ενυδριου μου ειναι.
cl2 0 ph 7.2 gh 12 no3 10 no2 0.5 kh 10 nh3 0 Το υποστρωμα μου ειναι χαλικι και θελω αργοτερα να βαλω δισκους.Εαν αφαιρεσω τωρα το χαλικι για να βαλω αμμο θα πρεπει να το στρωσω απο την αρχη με αμμωνια?Ti μου προτεινετε να το αφησω οπως ειναι η να το αλλαξω τωρα που ειναι αρχη? ![]() ![]() Ενυδρειο 270lt. |
|
Εμφανίσεις: 2595
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το φιλτρα σου ειναι στρωμενο δεν χρειαζεται να το ξαναστρωσεις,απλα κατα την γνωμη μου κατα το αδειασμα του χαλικιου και το γεμισμα με αμμο αφαιρεσε το φιλτρο και βαλε το να δουλευει σε ενα κουβα με νερο του ενυδρειου για να μην γεμισει βρωμες και χαλικακια απο το ανακατεμα και τοποθετησε το ξανα οταν τελειωσεις την μεταφορα του υποστρωματος.
Δισκοι σε αυτα τα λιτρα θα ηταν οριακοι για 4 ατομα αλλα το σκληρο νερο σου δεν κανει,εκτος αν το μαλακωσεις με Α.Ο. ή με τυρφη.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαρηκα που δεν πρεπει να το ξαναστρωσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
δίσκοι σε 240 λίτρα όχι
οι δίσκοι πρέπει να είναι σε ομάδα πάνω από 6 άτομα με ιδανικό τα 8 θέλουν πολύ μαλακό νερό εγώ βάζω μονο όσμωση τίποτα άλλο μέσα σε 360 λίτρα καθημερινές αλλαγές νερού περίπου 50 λίτρα συγκάτοικοι με τους δίσκους Corydoras sterbai και κάποια είδη γεωφαγον αλλα είναι πολύ λίγα τα λίτρα σου εγώ θα έλεγα να βάλεις κάτι άλλο σε αυτά τα λίτρα να τα ευχαριστηθείς καλύτερα τη φίλτρα έχεις ???
|
||||
|
||||
![]()
επειδη ολιγον....ασχετη σου λεω τι γραφει...
dophin caniste filter c700 230v-50hz ------------------------- εκτος δισκους τι αλλο θα μπορουσα να βαλω??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη FOFI : 03-01-10 στις 16:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις οσμοση ???
το φιλτρο για ποσα λιτρα ενυδρειο ειναι /?? ποσο μεγαλος ειναι ο καδος ??? ρωταω για θεμα βιολογιας εκτος απο δισκους μπορεις να βαλεις πολλα
|
||||
|
||||
![]()
οσμωση δεν εχω αλλα σκεφτομαι να παρω.ποια μου προτεινεις?
output920/821l/h power25/30w h-max22/16cm packing4s/ctn αυτα για το φιλτρο ελπιζω να βοηθησα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ανάλογα για την χρήση που της κανεις
εγώ κάνω καθημερινές αλλαγές γρήγορα έχω πάρει την ποιο μεγάλη της water waves είχα μια μικρή στην αρχή που την είχα πάρει 60-70 ευρώ δε θυμάμαι με δυσκόλευε είχα 3 ενυδρεία με μαλακό νερό 1 360 1 200 1 50 ποιο να πρωτοπρολάβω γι αυτο πήρα μεγάλη σκέφτεσαι φυτά στο ενυδρείο ??? σκέφτηκες για αφρικανές είναι πολύ όμορφες και δε θες και όσμωση και όχι τόσο απαιτητικές όσο οι δίσκοι όσο για το φίλτρο έχω την εντύπωση ότι θες άλλο ένα να το συνδέσεις σε σειρά φουλ βιολογικό υλικό για να βάλεις δίσκους που δε τους προτείνω λόγο λίτρων
|
||||
|
||||
![]()
Ta φυτα μου αρεσουν πολυ.Με τις αφρικανες τι φυτα και υποστρωμα να εβαζα?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σ αρεσουν τα φυτα μμμ
με τους δισκους τη φυτα να βαλεις με 29 -30 βαθμους θα χαλασουν . με της αφρικανες πετρες φανταστηκες ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!Τι μπερδεμα και αυτο.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παντως θα σκεφτω πολυ καλα πριν βαλω κατι γιατι την πρωτη φορα την πατησα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι πρεπει να κανω??? | Nikos95 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 20-11-08 15:38 |
εξωφθαλμια τι πρεπει να κανω | chris129 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 42 | 15-05-07 08:58 |
τι πρεπει να κανω | chris129 | Malawi | 9 | 02-04-07 22:50 |
Πρεπει τελικα να μετραμε το GH/KH? | Panagiotis | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-03-05 23:53 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |