![]() |
#1 |
Αποριες ενος αρχαριου
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα και απο εμενα. Πρωτη φορα γραφω στο forum μιας και απεκτησα ενυδριο για πρωτη φορα μολις αυτη την εβδομαδα. Αγορασα ενα juwel rio 240. Φιλτρο, εκτος απο το δικο του, ακομα δεν εχω βαλει μιας και το μπατζετ ξεφυγε αλλα μεσα στον επομενο μηνα θα το βαλω. Αν δεν το βαλω τωρα θα επηρεασει οταν το βαλω το στρωσιμο του ενυδριου;
Δευτερον μιας και σημερα το βραδυ αρχιζει το γεμισμα του ενυδρειου πρεπει σιγα σιγα να κατασταλαξω και στους φιλοξενουμενους του. Η σκεψη μου ειναι για αγγελοψαρα εν τελει (να ειμαι ειλικρινης δισκοι μου αρεσουν πιο πολυ αλλα λογο στενοτητας και απειριας δεν θα ρισκαρω μιας και διαβασα οτι ειναι αρκετα ευαισθητοι). Αυτο που με προβληματιζει ειναι με τι να τα συνδιασω. Προσωπικα μου αρεσαν πολυ και τα τιγρακια. Οποτε ρωταω. Αν βαλω ενα κοπαδι τιγρακια με το που στρωση (8-10) και αργοτερα τρια ζευγαρια αγγελοψαρα θα είμαι ενταξει ή τα τιγρακια θα αρχισουν να δαγκωνουν τα αγγελοψαρα; Αν ο συνδιασμος αυτος ειναι ακαταλληλος μπορω να βαλω Neon η παλι υπαρχει προβλημα; Και αν υπαρχει τι αλλο θα μπορουσα να βαλω; επισης σκεφτομαι και για ενα γατοψαρο. υπαρχει καποιο που μπορει να συνδιαστει καλυτερα με τα παραπανω ή να το ξεχασω. Ευχαριστω εκ των προτερων |
|
Εμφανίσεις: 3816
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλησπέρα σε ολη την παρέα(Απορίες ενος αρχαριου) | Decka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 54 | 24-12-09 14:07 |
Αποριες αρχαριου... | harmiller | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 21-10-09 00:16 |
Αρχαριος αποριες!!! | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 16-01-09 19:10 |
Γενικες αποριες αρχαριου!!! | skullman2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 05-11-08 01:37 |
Aποριες Αρχαριου | infer0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 17-08-06 16:36 |