![]() |
#1 |
Μου κάνανε δώρο ενυδρείο!!!!!!!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Πάντα ήθελα να πάρω ενυδρείο αλλα δεν εμπιστευομουν τον ευαυτο μου ότι θα του δίνω την δέουσα προσοχή. Έφτασε η στιγμή που μου κάναν δώρο οι φίλοι μου ενυδρείο. Ένα 115λίτρων από το carfour 100x30x45. Δεν έχω ιδέα τι ακριβώς χρειάζομαι απο εξωπλισμό. Διαβαζω το forum 2 μερες τώρα και θέλω να πώ ένα μεγαλο μπράβο στα παιδία που ασχολούνται και βοηθούν τον κόσμο. Πήγα σε ένα pet shop στη γειτονιά και μετά πο πολύ συζήτηση κατέληξα ότι θέλω ένα κοινωνικό ενυδρείο φυτεμένο. Τα φυτά να είναι αντοχής και να μην μεγαλώνουν εξαιρετικά γρήγορα. Τα πίσω να είναι σαν φύκια μεγαλα, τα μεσαία κοντα και τα μπροστα μπροστα να είναι σχεδόν γεμάτο με γρασιδι (δεν έχω ιδέα ποια είδη ακριβώς μου κάνουν, στη διακοσμηση να υπάρχει ένα ξυλάκι που να δέσω δύο φυτό με λεπτα φύλα σαν γρασίδι και όλο πρασινα κλαδάκια. Όσων αφορά τα ψάρια μου εδειχνε διαφορα και αν μου αρεσουν τα βάζω. Μου αρεσαν πολλα αλλα σε αυτα που καταλήξαμε είναι: 10 νέον, 2 σκαλάρια, 5 κλόουν για να τρώνε τα σαλιγκάρια που τυχών θα αναπτυχθουν στα φυτα (δε μου πολυ αρεσαν και δε ξερω τι αλλο υπάρχει για το σκοπό αυτο), 2 γλύφτρες, και 2 φαντασματα.
Πρώτον είναι λίγο πολλά? μου άρεσε η ιδέα να βάλω και έναν φυσητήρα να πέτα μπουρμπουλήθρες από ένα πυθάρι αλλά μου είπε θα κάνει κακό στα φυτά. δε ξέρω τι άμμο ή χαλίκι να πάρω, δε ξερω τι υποστρωμα για τα φυτά. Ως τώρα έχω μόνο το ενυδρείο Aquatlantis aquadream με τη βάση του και τον εξοπλισμο που είχε, μία λάμπα 25w/30''/33-640 sylvaniat standart cool white tecantlantis 150w heater με θερμοστάτη αντλία easy flux 600 6.3w Hmax:0.5m Qmax:650L φίλτρο biobox έχει σφουγγάρι στον πάτωμα και χώρο απο πάνω για να μπούνε και βιολογικά ανταλλακτικά ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
Εμφανίσεις: 4917
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δώρο-πρόβλημα! | koge | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 26-01-09 22:02 |
Ηρθε το δώρο μου | chemical mac | Bettas | 12 | 23-01-09 14:00 |
Θάλλασα μου τα κάνανε... | george140 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 01-09-06 12:54 |
ενυδρείο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ... ή Δώρο?? | dialpistis | Ζωοτόκα | 14 | 14-06-06 19:27 |
Εισηγήσεις για ενα ενυδρείο που θα γίνει δώρο | pani | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-05-04 23:32 |