![]() |
#1 |
Θερμοστατης για 30 l
![]() Αξιολόγηση:
![]() Σήμερα πήγα πήρα θερμοστάτη για το 30ρι μου είχε 2 ειδων στο κατάστημα εδώ Ξάνθη 1 κινέζικο (νομίζω της ELIT τιμή13ε) και ένα γερμανικό της Tetra 22,5ε
Μέτα απο μια σιζίτηση με τον πετσοπα πήρα τον TETRA ΗΤ50 25-60L και απόσο μου είπε θα τον ρυθμίσω στους 25 βαθμούς ... Πρέπει να προσέξω κατι ακόμη? Μήπος έπρεπε να πάρω τον μηκρότερο? ------------------------- *θελω να πω τι να προσεξω ? ειναι σωστη ι θερμοκρασια στους 25 με αυτο το θερμοστατη για 30ρι ή να την βάλω λιγοτερο ... ακομη δεν το έχω τοποθετήσει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη goazila : 26-09-09 στις 17:34. Αιτία: Automerged Doublepost |
|
Εμφανίσεις: 3132
|
|
||||
|
||||
![]()
¶μα έχεις αμφιβολία, δοκίμασε τον σε ένα δοχείο με νερό και μέτρα με το θερμόμετρο να δεις αν πάει σωστά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι ακόμα το νερό τηα πρέπει να είναι στο θερμοστάτη που λέω ως εκεί που λέει water level ή μπορω να τον βυθίσω τελιως μέσα, όλο...
|
|
||||
|
||||
![]()
¶μα έχει ένδειξη (water level) μάλλον είναι σαφές ότι μέχρι εκεί, εννούν, ότι βυθίζεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια υπαρχει περιπτωση ο θερμοστατης να διοχετευει ρευμα και μεσα στο ενυδρειο?
α!και τι κινδυνος υπαρχει για τα ψαρια???? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θερμοστατης | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 36 | 21-09-09 22:29 |
Θερμοστατης +? !! | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 19-11-07 22:02 |
ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 09-11-07 09:50 |
θερμοστατης | tak660x | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 03-09-07 18:21 |
Θερμοστατης | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-10-05 17:06 |