|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
για σας παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω αν μπορω και αν ναι πως να κανω diy λυπασματα για τα φυτα επειδη δινω και τοσα χρηματα για λιπασματα ενω θα μπορω να τα κανω δωρεαν.ακουω....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ειχα διαβασει οτι πριν φυτεψεις ενα ενυδριο περνεις φυλα απο δασος.. εχω ακουσει και για φυνικοχωμα δν εχω φυτεψει ποτε μου.. ειχα ενα μικρο που εγεινε σκ@τ@ απ'οτι 3ερω ομως ειναι μονο για να βαλεις σαν υποστρομα ..τωρα για να συμπλιρωνεις στο ιδι υπαρχον ενυδριο σου.. δν εχω ιδεα ψακσε στο φορουμ μπορει να βρεις κατι για φυτεμενα.. καλη συνεχεια για τι λιτρα μιλαμε ? |
|
||||
|
||||
![]()
για 60 λιτρα
------------------------- αμα παρω ενα μεγαλο μπουκαλι βαλω μεσα αρκετα ξερα φυλλα μπορει και χλωρα ,βαλω μεσα νερο αρκετο,μια κουταλια λιπασμα για ενυδρεια και μια ασ[ιρινη που εχω ακουσει οτι κανει καλο στα φυτα(για την ασπιρινη δεν ειμαι σιγουρος)και τα αφησω 1-2 μηνες το μειγμα αυτο αν κρατησω μονο το υγρο τι λετε θα ηταν κατι καλο για λιπασμα ενυδρειου? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μίμης : 21-07-09 στις 18:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω με ενα υποστρομα τησ σερα και το υγρο σιδηρο της σερα ειμαι μια χαρα ενα χρονο εχω αγορασει 5 μπουκαλια δε βαζω καθε ευδομαδα 200 λιτρα ενυδρειο εχω εγω τι ειναι 50 ευρο το χρονο και διοκσιδιο που φτιαχνω μονος μου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Eνταξει ας μην του παρουμε και το κεφαλι.Τι του ετυχε ειπε ο ανθρωπος..
|
||||
|
||||
![]()
Κεφάλια δεν πήραμε ποτέ (ακόμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δε το διαβασα απο πουθενα απο μονος μου το σκεφτικα οτι μπορει να ειναι μια καλη λυση.περιμενω τις αποψεις σας για να δω τι μπορο να κανω!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nα μη το κάνεις.
Κάνε μια αναζήτηση για DIY λιπάσματα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Μπορει για λιπασμα να μην κανει αλλα θα ειναι ενα σουπερ κατσαριδοκτονο για τις γωνιες κατω απο τα ντουλαπια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους. Ψάχνοντας στο internet ανακάλυψα την ακόλουθη ιστοσελίδα με πληροφορίες για λιπάσματα DIY
http://www.neonplants.gr/?p=149#more-149 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορω να κανω το carefour ενυδρειο θαλασσινο? | mageiras293 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 15-05-09 19:17 |
Τι ψαρια-φυτα μπορω να βαλω? | sarevock | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 29-10-08 11:27 |
τι μπορω να κανω; | casperon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-05-08 12:42 |
Τι μπορω να κανω!!!!!!! | Katsanikakisxr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 27-09-07 23:16 |
Tι να κανω με τα φυτα? | targas21 | Δίσκοι | 3 | 25-01-05 23:54 |