![]() |
#1 |
Παιδια βοηθεια
![]() Αξιολόγηση:
![]() ειμε νεος στο χωρο και θα ηθελα την βοηθεια σας.εχω εναν μονομαχο αλλα δεν τον εχω ακομα σε ενυδρειο καθοτι δεν εχω ακομα την οικονομικη δηνατοτητα ειναι σε γυαλα εδω και εναν μηνα ποθ τον εχω ολα καλα εδω και 2 μερεσ ομως κανει σαν χαζο.παριστανει το ψοφιο επιπλαοντας ακινητο στα πλαγια και οταν δεν το κανει αυτο τρεχει πανω κατω σαν τρελοκαι τρακαρει με μανια στα τειχωματα τι φταει ρε παλικαρια ?
|
|
Εμφανίσεις: 2710
|
#2
|
||||
|
||||
![]() ![]() Κάθε πότε αλλάζεις νερό; Βάζεις αντιχλώριο στο νερό της γυάλας; Καλό είναι να πάρεις σε πρώτη φάση αντιχλώριο και να φροντίσεις σιγά-σιγά για ενυδρείο (20 λίτρα μινιμουμ είναι καλά και θα είναι πασάς). |
#3
|
|||
|
|||
![]()
FILE SE EYXARISTO KARXHN GIA THN APANTHSH SOY KATHE 22 3 MERES TO ALLAZO ALLA AYTH H SYBERIFORA ME ANYSHXEI!GIATI KANEI TO PSOFIO?
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρά γράμματα και Ελληνικά γιατί βγαίνουν τα ματάκια μας με τα γκρικλις.
Αν αλλάζεις νερό κάθε 2-3μέρες "καλά" είναι,αν αλλάζεις 22-23μέρες μεγάλο λάθος και εξηγώ τροφή που μένει+"κακάκια"+"τσισάκια" του ψαρή σου=αμμωνία και αυτό είναι κακό για τον ψαρή σου,νοιώθει σαν να καίγεται... |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ φυσικό να έχεις αυτά τα αποτελέσματα, όταν δεν γνωρίζεις τα βασικά για να μπορείς να φιλοξενήσεις τέτοιου είδους ζωντανά στο σπίτι. Ένα ψάρι, είναι η ίδια ευθύνη όπως ακριβώς ένα οποιονδήποτε άλλο πετ. Η διατήρηση ψαριών, απαιτεί να κατέχεις βασικές γνώσεις, κάποιον απαραίτητο εξοπλισμό και σωστή μέριμνα από μέρους σου ώστε να έχουν την δυνατότητα να ζήσουν καλά και αναπαρακτούν ακόμα.
Η λύση της γυάλας δυστυχώς, μας φέρνει πάντα σε αυτά τα θληβερά αποτελέσματα. ![]() Θα σε παρακαλούσα να κάνεις υπομονή, να διαβάσεις και να κατανοήσεις όσα σου παραθέτω πάρα κάτω σε λίνκς. Κλικ1 Κλικ2 Κλικ3 Κλικ4 Θα σε συμβούλευα να ΜΗΝ προχωρήσεις σε απόκτηση άλλου ψαριού πριν κατανοήσεις τα πιο πάνω. Δυστυχώς όμως η αγορά του βασικού εξοπλισμού ενυδρείου είναι μονόδρομος.
__________________
Το air diffuser, είναι αεραντλία... ![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Πότε γυάλα (στρογγυλή) για κανένα ψάρι, τα αποπροσανατολίζει εντελώς.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παιδια βοηθεια "Επιγοντος" | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 16-03-09 12:12 |
Βοηθεια σε φωτιστικο παιδια....!!!!! | Zikas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 21-02-09 15:30 |
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ...... | Sotiris7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 39 | 16-06-08 16:19 |
παιδια βοηθεια!!!!! | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-03-08 21:58 |