|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας...
Είμαι σε φάση αλλαγής σύνθεσης ψαριών και δεν έχω διαλέξει ακόμα είδος. Το ενυδρείο μου έχει διαστάσεις 60x30x30 και είναι 40 καθαρά λίτρα. Το ph κυμαίνεται από 7-7.2 και το kh είναι 6 Τώρα μέσα έχει ένα ζευγάρι απιστόγκραμα και έναν panaque maccus. Επειδή εδώ και 7 μήνες που έχω apistogramma δεν βλέπω κίνηση στο ενυδρείο θα ηθελα να προσθέσω ένα ακόμη είδος ψαριού που να προσδώσει ζωντάνια στο ενυδρείο. Σκέφτομαι για seprae tetra ή ένα είδος hatchet ή ένα ειδος nannostomus. Όποιο από αυτά τα 3 και να διαλέξω θα βάλω 8 άτομα. Αν η συμβίωση με τα apistogramma δεν είναι δυνατή τότε μπορώ να δώσω τις κιχλίδες σε ένα φίλο που διαθέτει κατάλληλο ενυδρείο, και να κρατήσω τον πλέκο. Ποια η γνώμη σας περί του θέματος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Aλέξανδρος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για μικρό ενυδρείο!!! | Leviathan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 30-03-09 11:23 |
Υπόστρωμα για μικρό ενυδρείο | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-03-08 23:33 |
Συνδιασμός για μικρό ενυδρείο | Emily | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 15-11-07 15:32 |
Μικρά Guppies στο μεγάλο ενυδρείο | dimitrisgiannoulakis | Ζωοτόκα | 2 | 07-03-07 16:03 |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |