|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
με επιασε η γαριδομανια βραδιατικα κ θελω να ρωτησω κατι....υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα αιμομιξιας στις cherry μου απο τις πολλες γεννες??
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Ντινο, κι εγω σκεφτομαι να ανταλλαξω μερικες με καποιον φιλο για να μπει νεο αιμα πριν εκφυλιστουν. Ισως θα επρεπε να το κανουμε αυτο καθε 6-8 μηνες.
Οποτε ευκαιρια ειναι , αν καποιος εχει red cherry και θελει κι εκεινος να γινουν μερικες "ανταλλαγες αιχμαλωτων". ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε παιδακια!!!υπαρχει καποιος διαθεσημος???μας συμφερει ολους
|
|
|||
|
|||
![]()
Να υποθέσω ότι εσείς οι δύο έχετε από την ίδια παρτίδα;
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι απλα οι δικες του ειναι μαπα...δεν γεννανε...ψοφαν στην εβδομαδα πανω....μαπα σου λεω...ουτε για δολωμα δεν κανουν!!!!ενω οι δικες μου ειναι σαν τις sakura!!!!xaxaxaxaxaxa!!!
(ναι ιδιες ειναι) |
|
|||
|
|||
![]()
Χαριλαε μην τον ακους...που μου τις εδωσε σαν ψειρες και τις εχω κανει σαν καλοταισμενες κατσαριδες. Δυο δυνατοι αντρες χρειαζονται (Ντινο εξαιρεισαι βεβαια
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ερώτηση 1η: πως μπορεί να καταλάβει κανείς το φίλο της γαρίδας του;
Ερώτηση 2η: θέλει ζευγάρι για αναπαραγωγή; (Red Cherry) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ναι πρεπει να εχεις κ απο τα δυο για αναπαραγωγη. Υ.Γκανεις δεν θελει να ανταλλαξουμε γαριδες?? ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με τα διάφορα χρώματα στις red cherry | noe | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 122 | 06-01-16 17:35 |
Νέος στις γαρίδες με Red Cherry | morfeas2002 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 8 | 05-12-11 23:26 |
Στις διακοπες...τι? | cherry | Γλυκό νερό - Γενικά | 37 | 22-08-09 18:55 |