|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά πώς το βλέπετε?
![]() Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το Εξωτερικό Φίλτρο του ενυδρείου μας για να κάνουμε τις Αλλαγές του Νερού? Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα/Προϋποθέσεις... Όχι Κρίσεις για το "σχεδιάκι" ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά το σχεδιάκι και τα απαραίτητα βανάκια, αλλά όλες αυτές οι σωλήνες μέσα κι' έξω απο το σπίτι?
Πιό απλό μου φαίνεται μια αντλία με ένα κουβά και τελείωσες. |
|
||||
|
||||
![]()
Εφοσων δεν περναει απο μεσα απο το φιλτρο νερο απευθειας απο τη βρυση δεν θα εχεις προβλημα. Ο λογος ειναι οτι το χλωριο θα σου χαλαει τη βιολογια του φιλτρου σου.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ σωστη ιδεα!
Το ειχα σκεφτει και εγω, αλλα επειδη το ενυδρειο ειναι σε υπνοδωματιο (και ζητουμενο το να μην φαινονται πολλα) το παρατησα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου. | ANXRI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 09-02-09 00:35 |
Τοποθέτηση εξωτερικού φίλτρου. | alcol | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 26-04-08 09:31 |
Αναβάθμιση εξωτερικού φίλτρου. | liquid | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 29-05-06 09:53 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | thanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-08-04 15:11 |
Σωλήνες εξωτερικού φίλτρου | antonis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-03-03 17:26 |