|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως οι περισσότεροι μετά από την απόκτηση ενυδρείου και αποκτώντας κάποια εμπειρία στο γλυκό νερό έρχεται και η μεγάλη απόφαση για το αλμυρό
Που είναι πολύ πιο δύσκολο από το γλυκό και ιδίως σε μικρά ενυδρεία (Όπως φυσικά και ποιο ακριβό ) σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει Λοιπόν μετά από πολύ διάβασμα τόσο που έπηξα και κοντεύω να τα μπερδέψω έχω κάποιες απορίες-ερωτήσεις . για τα 100-110 λίτρα περίπου έχω καταλήξει στα παρακάτω , εάν έχετε να προσθέσετε κάτι η να διορθώσετε 2 κυκλοφορητές tunze 6025 (μπορούμε να βάλουμε παραπάνω για καλύτερη κυκλοφορία η είναι κακό?) Σκιμερ deltec mce 300 ( ο tuboflotor Blue 1000 είναι εντάξει ?) 10 κιλά ζωντανό βράχο ( και πόσο ψόφιο?) άνθρακα και τον αντιφωσφωρο (μπαίνουν στο ίδιο εξωτ. Φίλτρο ? ) αραγωνιτη ( πόσο για τα λίτρα μου, είδα κάπου ζωντανός άρα υπάρχει και ψόφιος , σε τι αναλογία) 2 φίλτρα εξωτερικά ΕΗΕΙΜ CLASSIC 2213 (το ένα μόνο με κεραμικά και σφουγγάρια και το άλλο άνθρακα και αντιφωσφορο) τα έχω ήδη είμαι καλά με αυτά? Φωτισμος μεχρι ποσα watt είναι καλα? για ανεμώνη και για τον γνωστό νεμο και ότι άλλο προτείνετε από ψαράκια για αυτά τα λίτρα και ανθεκτικά για πρωτάρη Σαμπ δεν μπορώ να βάλω αλλά και από ότι διάβασα γίνετε και χωρίς σε αυτά τα λίτρα. Σας ευχαριστώ όπως και να έχει για τις πολύτιμες πληροφορίες που έχω ήδη βρει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
mini reef rio 125 η αρχη | mixalis | Reef | 12 | 14-12-08 20:25 |
Διάσταση mini reef. | Βαγγέλης (Dearangelo) | Nano Reef | 8 | 13-11-07 15:07 |
Κlaz mini reef! | klaz | Nano Reef | 62 | 03-09-07 18:56 |
Mini reef | deMetrIs | Nano Reef | 28 | 10-12-06 14:35 |
Mini Reef ή Ουτοπία? | medoc30 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 25-11-05 23:42 |