![]() |
#1 |
Βοήθεια για νέο ενυδρείο
![]() Αξιολόγηση:
![]() θα ήθελα να κάνω ένα ενυδρείο σε λίγο καιρό... απλά επειδή δεν θέλω να πάρω κ μετά να διαβάζω.. ρωτάω απο τώρα.
θέλω ένα ενυδρείο γύρο στο 1.50 μέτρο για να το βάλω εκεί που θέλω με βάση πάντα.. αλλά θα φαινετε κ απο της 4 μεριές ίσως απο της 2 μικρές να μην φαίνεται τόσο πολύ.. επομένως θέλω να μου προτείνετε κάποιο που να μην τρελαίνατε σε καλώδια κ σωλήνες απο έξω. Μέσα σκέπτομαι να βάλω και φυτά. απο ψάρια κανα 2 δισκούς και μικρότερα μετά... πχ πλατύς. θέλω να μου πέιτε κάποιο μοντέλο να αγοράσω η να κάνω κάτι μόνος.? κ τι ακριβώς θα χρειαστώ για κάτι τόσο μεγάλο (για μένα ενυδρείο) ... Για να ξέρω κ για τι τιμές μιλάμε... αν γίνετε... ευχαριστώ |
|
Εμφανίσεις: 3687
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο - επιλογές - βοήθεια! | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 31-08-08 23:04 |
Νέο ενυδρείο αρχάριος!Παρακαλώ βοήθεια! | kalagio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 19-05-08 20:24 |
Νέο ενυδρείο με χρυσόψαρα - Βοήθεια | Sakura | Χρυσόψαρα | 19 | 20-10-07 13:19 |
Βοήθεια Αρχάριος με φυτεμένο ενυδρείο | stamatulakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 30-12-06 22:06 |
φυτεμένο ενυδρείο-λίγη βοήθεια παρακαλώ | yannis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 07-10-05 12:04 |