|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα,
Θα ηθελα μια γνωμη απο τους φιλους που εχουν εμπειρια στην κατασκευη ενυδρειων. Εχω το καρφουρισιο 100Χ30Χ40 με 8αρι τζαμι. Στο πανω μερος, εχει 2 κοντρες περιπου 85 ποντους μηκος, και 5,5 ποντους πλατος, απο το ιδιο τζαμι. Επειδη του φτιαχνω αλλο καπακι και με περιοριζουν οι κοντρες, αν τις βγαλω θα εχω προβλημα; Η εστω αν μικρυνω το πλατος τους στους 2,5 ποντους, ωστε να μην μπαινουν τοσο μεσα στον ωφελιμο χωρο του ενυδρειου;
|
|||
|
|||
![]()
θεωριτηκά πάντα με 8άρι μπορείς να κάνεις και 100-50-50 χωρίς κόντρες !
|
|
||||
|
||||
![]()
μα και κοντρες να βαλει κακο δεν κανουν.. αντιθετως..
|
||||
|
||||
![]()
Σε θεματα στοιβαροτητας, σιγουρα ειναι καλυτερα.
Το θεμα ομως ειναι οτι εμποδιζουν, για αυτο ρωταω αν μπορω να τις βγαλω.
|
||||
|
||||
![]()
εφοσον ο κατασκευαστης εχει δωσει αυτες τις προδιαγραφες για το ενυδρειο σου και για την σωστη λειτουργια του
λογικα θα το αποδυναμωσεις αν του βγαλεις τις κοντρες εγω στην θεση σου δεν θα τις εβγαζα. επειδη δεν εχω δει και δεν ξερω ομως πως 'πιανει΄και τι 'κρατανε οι κοντρες' καλο ειναι να σου απαντησουν αυτοι που εχουν το συγκεκριμενο μοντελο. εκτος αν τις βγαλεις καθαρισεις καλα τις επιφανιες και βαλεις 10αρι τζαμι με 2,5-3 εκατοστα μηκος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοντρες?? | rawnerve | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 29-03-11 16:54 |
ΚΟΝΤΡΕΣ | Σπύρος Μ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 24-05-08 09:46 |
ΚΟΝΤΡΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;; | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 22-01-08 20:03 |
Κοντρες | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 04-11-07 22:01 |
ΚΟΝΤΡΕΣ | stefapat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 05-05-07 11:41 |