|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.
Έχω ένα Oscar το οποίο μου δόθηκε από ένα φίλο για των παρακάτω λόγο. Του επιτέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο φιλαράκος του ο αστακός και το κατάντησε όπως στην Φώτο. Έχω δει σημάδια βελτίωσης . Θα επανέλθει φυσιολογικά το χαμένο του μέρος? Υπάρχει κάποια θεραπεία που θα το βοηθούσε? ![]() ![]() Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά θα επανέλθει αλλά τους υπόλοιπους κατοίκους δεν βλέπω καλά όπως επίσης και τα λίγα λίτρα που διαβάζω στο προφίλ σου.
|
||||
|
||||
![]()
ta litra profanos einai prosorina san kainourios pou eimai eipa na ksekiniso apo edo. tous allous katoikous giati les oti den tous vlepeis kala?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το άλλο ψάρι που βλέπω στην φωτό τι είδος είναι?
|
||||
|
||||
![]()
Κυχλίδα και αυτή αμερικάνα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο μικρόσωμη όμως από το Oscar .
Όπως και να έχει όμως το OSCAR Θέλει ενυδρείο 400+ λίτρων και ένα ταίρι να το έχεις υπόψιν σου και πολύ σύντομα.
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες ταίρι εννοείς ανεξαρτήτου φίλου; Έχω ταίρι αν το εννοείς έτσι απλά δεν του αρέσουν τα φλας.
Τώρα τι φύλο είναι το ένα και τι το άλλο θα σε γελάσω. |
|
||||
|
||||
![]()
Ζευγάρι θα ήταν καλύτερα!! Αλλά ξαναλέω ετοιμάσου για λίτρα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα. Ετοιμάζομαι για τα λίτρα το είχα στο νου μου έτσι κι αλλιώς. Πάω να ανοίξω νέο ποστ για τον διαχωρισμό του φύλου. Thanks για την βοήθεια και της συμβουλές σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επισης,
αν ο φιλος σου με τον αστακο εχει κι αλλα ψαρια μαζι του, ετοιμασου για ακομα περισσοτερα λιτρα, ωστε να φιλοξενησεις τους τραυματιες (για να μη πω το χειροτερο) ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχα το ξέρει και θα τον βγάλει. Ένα πήρα και αυτό Oscar σιγά μην το κάνο νοσοκομείο
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοεις οτι εχει κι αλλα ψαρια μεσα?
Και μετα απο αυτο δεν εχει καταλαβει τι παιζεται? ![]() Καλα πες του με το πασο του ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
12 του θεού έχει. πάντως ώταν είναι νυστικός κάνει βολτούλες στο ενυδρείο πιθανών για ψάρεμα. Ώταν έχει φάει κάθεται ύσηχος κάτω απ την πέτρα του! Αλήτης μεγάλος... Ωραίος όμως κρίμα που θα πάει για απόσυρση
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oscar | silveraro | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 06-02-10 00:47 |
oscar | neki1986 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-02-08 15:29 |
Oscar | Nrgman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-06-06 10:51 |
Oscar | smoof | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 19-08-05 17:35 |
Oscar | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 22-12-02 19:26 |