|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα.εχω προβλημα οταν κοβετε το ρευμα το λαστιχακι που τρεχει το νερο δεν τρεχει καλα και βγαζει και βρωμικο νερο στην αρχη.τι πρεπει να κανω?ευχαριστω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες? Ποιο λαστιχάκι Κωνσταντίνα μας?
Το βρώμικο νεράκι που τρέχει είναι πιθανόν απώλεια βακτηριδίων από την διακοπή ρεύματος.
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον ειναι ενα κουτι που εχει θερμοστατι,διπλα εχει σφουγγαρι,και διπλα εχει ενα λαστιχο που βγαινει το νερο και ειναι συνδεμενω με το λαστιχο.αυτα τα τρεια που σου ειπα εχουν χωρισμα στην μεση μονα τους ειναι.ελπιζω να σε βοηθησα να το καταλαβεις.οταν καθαρισα το λαστιχο ειχε παρα πολυ βρωμια εβγαζε κομματια απο γλυτσα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικό να μαζεύει μπίχλα εκεί! Συμβαίνει σε όλους και γι' αυτό απαιτείται ο περιοδικός καθαρισμός.
|
||||
|
||||
![]()
καθε φορα που γινετε διακοπη να το βγαζω απο την πριζα και πριν το βαλω να δουλεψει να το καθαριζω?πιραζι που βγαζει βρωμα?μηπως πρεπει να βαζω καποιο φαρμακο?ευχαριστω
![]() ------------------------- τι να κανω???????????? ![]() ------------------------- μηπωσ μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω? ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ............. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwnstantina : 15-03-08 στις 15:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να μην κάνεις τίποτα! Όπως την βγάζει τη μπίχλα έτσι την ξαναμαζεύει!
|
||||
|
||||
![]()
οκ.ευχαριστω
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το ξεκινημα του αρχαριου | GIORGOSKARA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 23-01-08 20:48 |
Πως θα πατησει η βαση του ενυδρειου αν το δαπεδο δεν ειναι επιπεδο? | Stelios_Rjk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 13-10-07 21:23 |
ΤΑ ΒΡΑΓΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΒΙΣ... | Pritanis | Δίσκοι | 6 | 15-04-05 21:25 |