|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω εδώ και 4 μήνες ένα ενυδρείο 25L με ένα αρσενικό μονομάχο. Το ενυδρείο έχει θερμοστάτη 24C και μια διακοσμητική πέτρα με πλαστικά φυτά χωρίς χαλίκι και φίλτρο. Εμφανίζονται συχνά καφέ άλγες στο τζάμι που καθαρίζω. Κάνω αλλαγές νερού 60% κάθε εβδομάδα. Μπορώ να προσθέσω ένα γατόψαρο στο ενυδρείο; Ποιό είδος;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μίτσο θες Διάβασμα....
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον πρεπει να διαβασαεις μερικα εως αρκετα πραγματα... δεν ξερω που να σε πρωτοκατατοπισω...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε την διακοσμητικη πετρα βγαλε και το νερο και αντε απο την αρχη παλι. και οποσδηποτε να αγορασεις ενα φιλτρο. Δεν εχεις γυαλα με χρυσοψαρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε mitso η θερμοκρασια σου ειναι χαμηλη ρυθμισε το θερμαστατη σου στους 26 και αγορασε αμεσα ενα φιλτρακι απο εκει και μετα δυο επιλογες εχεις η να δωσεις τον μονομαχο σου και να στρωσεις με μια μεθοδο στρωσιματος η να παρεις ετοιμο βιολογικο υλικο απο καποιο χομπιστα στην περιοχη σου για το ενυδρειακι σου ωστε να μην υποφερει ο μονομαχος σου! για παραπανω ψαρακια ουτε λογος ισως και το γατοψαρο να μην κανει εξαρταται ποιο ψαρακι ενοεις φωτισμο εχει το ενυδρειακι σου?αν ναι τοτε μπορεις να ξεκινησεις με ευκολα φυτακια καλο διαβασμα εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13655 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13656 αυτο ευαγγελιο http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
απλα φιλε μου επειδη ο γραπτος λογος μενει και πολυ αρχαριοι δεν εχουν την κριτικοι ικανοτητα ακομα να φιλτραρουν αυτα που γραφονται καλο ειναι να προσεχουμε τι γραφουμε δεν ηθελα να σε θιξω απλα μια επεξηγηση εκανα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Το να ασχολειται καποιος με ενυδρεια απαιτει και την στοιχειωδη σοβαροτητα, η φραση λοιπον 'γυαλα με χρυσοψαρα' αφ'ενος δεν ειναι τοσο κακη (ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε) και αφ'ετερου το κειμενο που ειχα γραψει ειναι πολυ ευκολο να καταλαβει καποιος οτι αστειευομουνα οσο και αρχαριος και αν ειναι. Ομως για τις φρασεις που διαβασα παραπανω 'ενυδρειακι σου... φυτακια σου... φιλτρακι σου...' δεν ειδα κανεναν να πει πως ειναι ειρωνικα. Δεν ανεχομαι λοιπον χωρις λογο να μου την λεει ο οποιοσδηποτε.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι γατόψαρο; | pantelis51 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 09-12-07 03:05 |
Γατόψαρο | ramsys | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 16-07-07 20:37 |
γατόψαρο | giannis1976 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 07-10-04 01:51 |
Ανάποδο γατόψαρο | afrodite | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 19 | 27-05-04 13:22 |
Ερώτηση για ανάποδο γατόψαρο | titanikos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 18 | 16-11-03 17:18 |