|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι προτεινετε να βαλω για χαλικι στο καινουριο ενυδρειο; Καποιο που να βοηθαει τα φυτα.
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην χρειαζεσαι καποιο καλο υποστρωμα, αν πας για καπως πιο απαιτητικα φυτα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψιλό ουδέτερο χαλίκι διαμέτρου 0,1-0,2 mm στρόγγυλο σε περίπτωση που βάλεις γατόψαρα για να μη πληγωθούν τα μουστάκια τους.Και απο κάτω κάποιο καλό υπόστρωμα υπάρχουν πολλών εταιριών η επιλογη δική σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θελω οπως ειπατε και παραπανω να εχω ψιλο χαλικι.Απο κατω λεω αν ειναι καλο να βαλο καποιο αλλο χαλικι που να βοηθαει τα φυτα.π.χ Χαλαζιακο.
Στο αλλο ενυδρειο ειχα βαλει για υποστρωμα ενα της sera αλλα μου ειπαν οτι μετα απο μερικους μηνες αυτο εξαφανιζεται.................γιατι το αποροφουν τα φυτα. Ενω αν καποιο ειδος χαλικιου βοηθαει και δεν αποροφαται απο τα φυτα θα κρατησει περισσοτερο.
|
||||
|
||||
![]()
βαζεις ειδικο φυλλοχωμα εμποτισμενο με ολα τα ιχνοστοιχεια,και στην συνεχεια απο πανω του ψιλο χαλαζιακο χαλικι,και τελος.
ποσο πιο απλα να σου πψ,οτι ο καλυτερος τροπος ειναι ΠΑΝΤΑ ο φυσικος...!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δηλαδή ενα υπόστρωμα (π.χ. της sera ή της tetra ή και οποιοδήποτε άλλο) που έχει τοποθετηθεί κάτω και μέσα στο χαλίκι, εξακολουθέί να είναι είναι ενεργό και μετά απο 2-3 χρόνια? |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε Σταυρο
χαλικη με διαμετρο 0,1-0,2mm δεν νομιζω οτι ειναι χαλικι αλλα αμος (και μαλιστα ιδιαιτερα λεπτη) εισαι σιγουρος για την διαμετρο που εγραψες; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υποστρωμα-χαλικι | calmen | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-10-07 21:10 |
ψιλο χαλικι | gleboukas | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 16-07-07 13:19 |
Πολυ Χαλικι??? | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 07-10-05 20:45 |
χαλικι | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 30-03-05 13:03 |