|
||||
|
||||
![]()
Παίδες καλημέρα.
σκέφτομαι να πάρω μία αεραντλία με αερόπετρα. Τώρα, σε ένα fluval 205 που έχω, έχω τοποθετήσει την έξοδο του νερού ακριβώς στην επιφάνεια έτσι ώστε να αναταράσεται η επιφανεία και να δημιουργούνται και φυσαλίδες. Επειδή όμως αυτή η μέθοδος είναι θορυβώδης, μήπως να μετακινήσω την έξοδο του νερού πιο κάτω και να προσθέσω μία αεραντλία, έτσι ώστε να αναταράσεται η επιφάνεια;; Τί απο τα δύο είναι καλύτερο για το ενυδρείο μου;; Επίσης (επειδή απο όσα έχω διαβάσει οι απόψεις είναι λίγο διαφορετικές) τελικά οι αεραντλίες είναι αθόρυβες;;; Μπορείτε να προτείνετε κάποιες που απο την εμπειρία σας ξέρετε ότι είναι αθόρυβες;; Ευχαριστώ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αεραντλία | liana | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-07-07 17:23 |
Φίλτρο και Αεραντλία | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 25-06-07 01:25 |
αεραντλία. τελικά άχρηστη? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-09-06 23:48 |
Αεραντλία /παροχή διοξειδίου | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 15-04-06 09:20 |
Οξυγόνο-φίλτρο-αεραντλία | alexandros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 17-02-06 20:01 |