|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κάποια συμβουλή για τα φυτά μου?
Γειά και χαρά. θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις με βάση αυτά που βλέπω στα φυτά μου. γιατι υπαρχουν οι μαυρίλες πάνω στα φύλλα της anubia όπως και στους βλαστούς της bacopa? Επίσης θα ήθελα να μου πείτε απο που προέρχοντε οι τρύπες στο Hygrophila corymbosa. Πιστεύω οι φωτογραφίες να είναι εμφανίσιμες. πρώτη φορά στέλνω.
Σας ευχαριστώ. (Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς να σας περάσω φωτογραφίες?) Access σε ευχαριστώ πολύ. Τελικα μετα απο αρκετες προσπάθειες ενιωσα!!!!!!! |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....&highlight=bba
και επισης στην κατηγορια για τις "αλγες" θα βρεις αρκετα για τις τρυπες μαλλον καλιο χρειαζεσαι αλλα ας απαντησουν και οι εμπειροτεροι, δεν ειμαι σιγουρος |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ. Συγνώμη που εβαλα το θέμα αλγη σε αυτή την κατηγορία.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
gourami και φυτά... τα νεύρα μου!! | Ritsa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 28-05-07 21:48 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Τα ψάρια μου τρώνε τα φυτά! | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-04-05 00:14 |
Τί γίνεται με τα φυτά μου? | theofilos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 10-10-04 14:17 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |