|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλησπέρα μόλις γύρισα απο την δουλειά είδα ένα ραμίρεζ με τα εξείς ...τα χρώματά του σε σχέσει με το άλλο ραμίρεζ ήταν όχι απλά έντονα αλλά κάτι παραπάνω από έντονα,απο το στόμα μέχρι την ουρά στο κάτω μισό του ήταν κατακόκκινο και έκανε σαν τρελλό (πέρα δώθε) μετά απο 10-15 λεπτά τα χρωματά του ξαναήρθαν στα φυσιολογικά επείπεδα (όχι τελείος αλλά όχι όπως ήταν ) και η κοκκινίλα και αυτή το ίδιο...τί μπορεί να είναι καμιά αρρώστια ή μπορεί να είναι αρσενικό και να θέλει να ''ψαρέψει'' το ταίρι του???,το ενυδρείο τρέχει μια εβδομάδα με τα ψαράκια...PH-8 Αμ.-0 ¶λλες μετρήσεις δεν έχω. Μία πρόχειρη φωτό από τα δύο ραμίρεζ αφού ψιλοεπανήρθαν τα χρώματα του ενός(δέν έχει πειραχτεί σtο photoshop)!!! Η δέυτερη φωτό μετά από πέντε λεπτά που γίναν και τα δύο έτσι!!!!!
Ευχαριστώ... Φιλικά κώστας.
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι όπως το λες ίσως και να είναι ερωτικό παιχνίδι!!!
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά τι είδος ραμιρέζι είναι αυτό? Δεν το έχω ξαναδεί...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα έχω την εντύπωση ότι δεν τα λένε ραμιρεζ τα ψαράκια///
Hemichromis lifalili |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιός σου τα έδωσε για ραμιρέζι ;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα δεν είναι ραμ! Αλλά Hemichromis lifalili!! Τώρα που ανέβασες τις φωτό μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά!
Διάβασε λοιπόν εδώ για να καταλάβεις για τις αλλαγές στα χρωματά τους! http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...s_lifalili.htm Και όσον αφορά τον τύπο που σου τα έδωσε για ραμ ![]() ![]() ![]() Edit: Βέβαια στην πρώτη φωτό υπάρχει μια ουρά ενός ΡΑΜ! Μήπως δεν μας τα λες καλά?
|
||||
|
||||
![]()
Kαι ένας κλόουν επίσης.
|
|
||||
|
||||
![]()
που τα προσεξατε ρε τσακαλια.........
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε μάτι αετίσιο εμείς
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας...
πραγματικά είναι συγκινητικό το ενδιαφέρων σας!!! όσο για τον πέτσοπά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και στην ουρά του RAM διακρίνω και finrot η με ξεγελάει η φώτο?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον ξυλο εχει φαει - κι οπου ναναι περιμενε γεννητουρια απο τα λιφαλιλι
|
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS! Help | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-09-07 23:10 |
SOS | mios | Δίσκοι | 12 | 27-07-07 22:06 |
¶ρρωστο σκαλάρι; SOS SOS SOS | KwstasV | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 22-02-07 17:16 |
SOS-SOS (Μονομαχος εκτος νερου) | JONNY | Bettas | 43 | 12-02-07 10:02 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |