|
||||
|
||||
![]()
1)πειραζουν τη βιολογια?
2)σκοτονουν και τα σαλιγκαρια οπως melanoides tuberculata?
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά αλγοκτόνα πειράζουν την βιολογία! Για τα σαλιγκάρια δεν έχω παρατηρήσει κάτι!
Μιλάς για κάποιο συγκεκριμένο? Επίσης δεν έχω δει και να κάνουν αυτά που λένε!! Η άλγη είναι ένα θέμα !
|
||||
|
||||
![]()
Excel ας πουμε που το ακουω συνεχεια.Ο αγενης τσιμπουρης επισκεπτης που θελω να διωξω λεγεται μακρυτριχη!Αθλια πρασινα γενια σε φυτα μετριων απαιτησεων ενω στα πιο απαιτητικα τπτ
|
||||
|
||||
![]()
Το Excel δεν είναι βασικά αλγοκτόνο!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειχα καταλαβει.Γραφω λαθος.Καμια ιδεα?Κατι σαν προληψη που να μην πειραζει βιολογιες?Που να το εβαζα μετα απο καθε αλλαγη νερου?Σαν λιπασμα ας πουμε
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όσο για την τριχοειδή μπορείς να βάλεις American Flag (αν βέβαια ταιριάζουν με τα υπόλοιπα)
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
![]()
ποια υπολοιπα?δεν χρησιμοποιω τπτ αλλο εκτος απο DIY Co2 και αντιχλωριο!
|
|||
|
|||
![]()
Τα American Flag είναι ψάρια, μου διαφεύγει η Λατινική τους ονομασία.
Το θυμήθηκα... Jordanella
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
![]()
Jordanella_floridae killfish
Μπα ενα ζευγαρι σκαλαρια θελω μεσα και τπτ αλλο.Γιαυτο ψαχνω κατι σε φαρμακο
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν προσπαθεις να δεις τι φταιει και βγαζεις αλγη?
Κοιτα να βρεις μια ισορροπια στο οικοσυστημα σου και ασε τα ζουμια.
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειχα προβλημα αλγης (πολα ειδη μαζι) και με αλλαγες 20% καθε 4 μερες σχεδον εξαφανιστηκε...
επισης τα πιο πολα αλγοκτονα καταστρεφουν τα φυτα... ........ |
|
||||
|
||||
![]()
Θα χω μεγαλη ελειψη χρονου φετος με πολλα φροντηστηρια και διαβασμα....3η λυκειου βλεπετε.......Γιαυτο θα με βολευε κανα ζουμακι
|
|