|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσουμε μη ενυδρειακή σιλικόνη (αντιμουχλική) για καπάκι σε σημεία που δεν έρχονται σε επαφή με το νερό, θα υπάρκει πρόβλημα?
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα ειναι σε σημειο που θα δεχεται υδρατμους οι οποιοι καταληγουν παλι μεσα στο ενυδρειο εγω δεν θα την εβαζα με τιποτα εσωτερικα δηλαδη του καπακιου για να καταλαβεις...
|
||||
|
||||
![]()
Μμμμ...Ναι. Δύσκολο να καταλήξουν υδρατμοί γιατί είναι ψηλά η κόλληση αλλά το κακό είναι ότι τώρα την έκανα
![]() Θα το παρακολουθήσω... Ευκαιρία να κάνω καινούργιο καπάκι (τώρα αφορά κόληση στο υπάρχον πλαστικό) |
|
||||
|
||||
![]()
ευκολα θα ξεκολαει με ενα ξυραφι ισως
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φρέσκια σιλικόνη | george hmmy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-11-05 16:22 |
Σιλικόνη | oscar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 01-10-04 13:53 |
Plexiglass και σιλικόνη ? | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 26-06-04 04:49 |
Σιλικόνη 100% και αντιμουχλική??? | moogy | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 12-05-04 22:54 |
Σιλικόνη | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 03:57 |