|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
To νερο της Θεσσαλονικης περιοχη Ντεπώ τι; τιμή εχει στα νιτρικά?
εγώ βγάζω ~50....Υπερβολικα΄μου φαίνονται! Στη συνέχεια εκανα μετρηση και στο ενυδρείο μου (φυτεμενο) τα νιτρικα και εβγαλα παλι ~50... κανω κατι λαθος ρε παιδια? |
|
||||
|
||||
![]()
Με τι τεστ μετράς..???
|
|
||||
|
||||
![]()
test Salifert!
------------------------- 1 ml νερου μια κουταλιτσα απο τα 2 δοχεια σκονης που περιεχει το τεστ και αναμονι 5 λεπτων.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος06 : 15-07-07 στις 16:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν όντως έχεις νιτρικά πάνω από 50 .. τότε πρέπει να σταματήσετε αμέσως να το πίνετε ... καλά τεστ είναι της API ... μην πάρεις SERA. πάρε και σε ένα μπουκαλάκι νερό δείγμα από την βρύση και ζητά στο pet shop να στο μετρήσουν και αυτοί μήπως και κάνεις κάτι λάθος. |
|
||||
|
||||
![]()
με αγχωσες τωρα....
θα ξανακανω μια μετρηση τωρα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
καλά μην τρελαίνεσαι .. μάλλον κάνεις κάτι λάθος .. ή είναι χαλασμένο το τεστ ...
αλλά έλεγξέ το καλού κακού ... |
|
||||
|
||||
![]()
καλα ειναι δυνατον τετοια απόκλιση!??
![]() το νερό της βρυσης μου εχει γυρω στα 10 NO3... ουφ... τωρα θα ελεγξω του ενυδρειου.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πάρε καινούργιο τεστ και δες τι παίζει ... |
|
||||
|
||||
![]()
NO3 γυρω στο ~35... μαλλον πολλα ειναι...αφου τα φωσφορικά ειναι κοντα στο μηδεν..
Για αυτό εξηγείται και η τριχοεοδης αλγη στα φυλλα των φυτων? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταστηματα θεσσαλονικης ανατολικα. | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-01-07 15:12 |
Ζευγαρωμα δισκων σε PetShop της θεσσαλονικης. | mikenuke | Δίσκοι | 10 | 03-10-03 01:45 |