|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια τωρα τελευταια αλλα και ποιο παλια μερικες φορες δημιουργειται μια λαδιλα στην επιφανεια του νερου σαν αυτη στα λιμανια ενα πραμα ξερεται τι μπορει να φταιει?
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν κανω λαθος αυτο συνηθως συμβαινει απο την τροφη που ταιζουμε και δηλωνει οτι υπαρχουν φωαφωρικά σε μεγάλη ποσότητα...
|
|
||||
|
||||
![]()
ισα ισα που ταιζω με πολυ μετρο δεν μπορω να καταλαβω αμα ειχα πολλα φωσφορικα θα χα και αλγη και απο αλγη δεν εχω ιχνος...
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσφατα ειχαμε μια συζητηση με εναν φιλο για την ιδια λαδιλα...
Τι τροφή ταιζεις....??? Και οσο για την αλγη εξαρταται και τι ψαρια εχεις... Εγω απο εκει που ειχα γεματο το μπροστα και πισω τζαμι, καθοτι νεοσυστατο το ενυδρειο αφότου έβαλα 4 amano και 4 οτο μέσα σε ένα βράδι την καθαρισαν και το επομενο πρωι δεν υπηρχε δειγμα αλγης..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neoklis : 10-06-07 στις 00:08 |
|
||||
|
||||
![]()
τετρα rubi,sera vipan και hikari micropellets και καποιες ταμπλετες ocean nutrinion και hikari μια στο τοσο τα ancistrus μου ενω καθημερινα στο βυθο ολο και καποιο λαχανικο παιζει παλι για τα ancistrus..
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως εγώ από εδώ και πέρα θα δίνω μόνο Omega One και Buslers....
Θεωρούνται από τις πλέον κορυφαίες τροφές... Ειδικά την Buslers την ξεσκίζουν και τα guppies και τα νεον μεχρι στιγμής (τα guppies με τα νεον ειναι σε διαφορετικο ενυδρείο)...... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εμφιαλωμενο Νερο στο ενυδρειο.... | maiktr | Ζωοτόκα | 2 | 05-11-05 00:53 |
συνδεση αντλιών μεσα στο νερο ! | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 16-09-05 23:24 |
χρωμα στο νερο | chrisback79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-07-05 22:15 |
σοδα στο νερο? | ksaderfos | Malawi | 25 | 20-10-04 15:18 |
προβλημα στο νερο | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 02-08-04 23:39 |