|
||||
|
||||
![]()
Eχθες με τον Pritani συζητουσαμε για ενα 300λιτρο με Tanganyika που σκεφτομαι να στησω. Και ειχα αποριες για την συμβατοτητα των διαφορων ειδων, ετσι με λιγο ψαξιμο βρηκα ενα καταπληκτικο γραφικο.
Οπου υπαρχει Χ τοτε τα 2 ειδη υβριδιζουν και δεν πρεπει να μπαινουν στην ιδια δεξαμενη. ![]() Τωρα περιμενουμε τον αγαπητο MakisM να μας μεταφρασει το Πολωνικα μηπως εχει και καποια αλλη πολυτιμη πληροφορια!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφια με τα χαρακτηριστικοτερα ειδη των Τροφεους την βρηκα στο πολυ ωραιο site www.tropheus.info
![]() Φωτογραφος:Ad konings
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
βλεπεις τι ψαρουκλες ειναι βρε ασχετε!!!! Ειδικα το κοκκινο ειναι αυτοκτονια.....Εκλεισε το τριακοσαρι... Θα γινει με τροφεους μονο......
|
||||
|
||||
![]()
Γειά και χαρά σέ όλους τους Φίλους
![]() Μεταφράζω τα επτά χρώματα, (αν και δεν είμαι in στο θέμα, αλλά ελπίζω να βγάλετε άκρη.) 1o Χρώμα: εννοεί ποικιλίες διασταυρωμένες (η καλύτερα "υβριδίζουν" οπως γράφει ο MikeNuke) 2ο χρώμα: ποικιλία που ανήκει στην έβδομη σειρά 3ο χρώμα: ποικιλία που ανήκει στην έκτη και όγδοη σειρά 4ο χρώμα: ποικιλία πού ανήκει στην δέκατη σειρά 5ο χρώμα: ποικιλία που ανήκει στην τέταρτη και ένατη σειρά 6ο χρώμα: ποικιλία που ανήκει στην πρώτη, δεύτερη, ενδέκατη και δωδέκατη σειρά Ps. Ελπίζω να μην χρειαστή να μεταφράσω το tropheus.com.pl, ![]() ![]() Χαιρετώ την καλή παρέα και υπόσχομαι να ξανα-επανέλθω "κάποτε" ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Makis M : 08-04-06 στις 15:34 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μεχρι το "καποτε" τι θα κανεις; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχιζω την αναζητηση μου και βρηκα αλλο ενα ωραιο site με φωτογραφιες και καλες πηροφοριες.
ξεκοκκαλιστε το... ![]() http://users.bigpond.net.au/steve.co...eves_tropheus/
|
||||
|
||||
![]()
Φαναστικες φωτο στις 2 σελιδες της γκαλερι αυτου του site...
http://www.russutslersfish.com/tropheus_gallery.html ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Μηχαλη τη ειναι αυτα που με κανεις...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tropheus | sifo | Tanganyika | 16 | 10-03-06 21:31 |
tropheus species | koulio | Tanganyika | 11 | 30-12-05 15:08 |
Tropheus moorii sp. Kachese | stefanos.f | Tanganyika | 0 | 28-09-04 09:33 |
TROPHEUS | tropheus | Tanganyika | 8 | 05-08-04 19:55 |
Tροφή για TROPHEUS | Vegeta | Tanganyika | 2 | 13-07-04 22:52 |