ενας γνωστος πριν μερικες μερες μου εφερε ενα μυδι-στρειδι γλυκου νερου...ολα καλα μεχρι εδω.το εβαλα λοιπον στο ενυδρειο,με τα αγγελοψαρα μου,ολα καλα μεχρι εδω,και αρχισα να ψαχνω να δω τι διαλο ειναι ....διαβασα λοιπον εδω μεσα απο φιλους που το ειχαν δοκιμασει,οτι υπαρχει περιπτωση να τραβαει νιτρικα..(ε,καλο μου φανηκε)...και λεω ενταξει ακομη ενας χρησιμος κατοικος στο τανκ....βεβαια,αναφερθηκε,και το γεγονος οτι αν πεθανει σε χρονο ντε-τε εχεις γεμισει με αμμωνια..........

?

....Ε,ΛΟΙΠΟΝ γ****************** ΤΗ γκαντεμια μου,αφου ειχε προηγηθει η κλασσικη χθεσινη αλλαγη νερου,και τα παντα δουλευανε ρολοι..το βρωμοστρειδι αποφασισε να παει στο στρειδοπαραδεισο..........

?

?

confused::con fused:

.ερχομαι λοιπον,και βλεπω..μαλλον για αρχη να πω μυριζω μια ασχημη μυρωδια στο δωματιο...,και αφου περασα με τρομο απο τοδισκοενυδρειο,και ηταν ολα καλα,περασα και απο τα ζωοτοκα,που επισης ηταν ολα καλα,περασα και απο τα κλαζοκριμπς..μια απο τα ιδια....φτανω στο τανκ με τα 8 μου αγγελοψαρα..και ..............................τα 4 νεκρα,τα 4 χαροπαλευουν,μαζι με καποιους γλυφτες.....προλαβα ευτυχως να σωσω οτι ζουσε...κανω και μετρησεις αμμωνιας......αν ειχε το χαρτακι του τεστ,αλλα 10 χρωματα θα τα ειχα δει..........

αυτα,τα λιγα φριχτα...απλα ηθελα να σας τα πω για να ξεσπασω καπου το θυμο μου,και την πικρα μου.....(ηταν και απο τα αγαπημενα της γυναικας μου)..........

: smt076

:s mt010