|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα φυσικά, τραβώντας το τέτοιες φωτογραφίες...!
![]() ![]() Mariel, μπορεί να μην είναι σαν τις δικές σου, αλλά αυτό το ψάρι έχει το κάτι άλλο! (για μένα, πάντα). - Μόλις μπω στο δωμάτιο λοιπόν, η Κλάρα αφήνει το πίσω τζάμι (που κάνει βόλτες συνήθως), έρχεται μπροστά και περιμένει να κολλήσω στο τζάμι, κοντά της...! - Τρώει από το χέρι μου και δείχνει να το καταυχαριστιέται...! - Δεν κυνηγάει τα γκάππυς, αντίθετα, παίζει με τους 3 μεγάλους αρσενικούς...! ... και τέλος, ποζάρει μόλις με δει με την ψηφιακή και μου κάνει "σκέρτσα"...! Ε, είναι να μην την ερωτευτείς? ![]() ![]() ![]() (λέτε να μου ανταποδίδει το ότι την πήρα από το βάζο που την είχαν με 200 ml νερό και την έβαλα σε 130 φυτεμένα λίτρα?)
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 16-03-06 στις 23:12 |
|
||||
|
||||
![]()
κουκλα η Κλαρα
![]() ![]() οσο για τις φωτο,επρεπε να δεις τις πρωτες που εβγαζα μολις πηρα τη μηχανη.....φαινονται μονο τα περιγραματα...... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ένας άλλος λόγος να ερωτευτείς το ψάρι σου είναι όταν ....το μεγαλώνεις από το αυγό!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
οντως,εκει εχεις καθε λογο,ειδικα αν ειναι οι πρωτες γεννες
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γατόψαρο ανακηρύσσεται το μεγαλύτερο ψάρι του γλυκού νερού | dantouan | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 25-07-05 08:20 |
Τι ψάρι είναι αυτό? [Ρuntius denisonii] | Cristos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-01-05 16:57 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
Αρρωστο Emperor | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 17:50 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |