|
|
|||
|
|||
![]()
τον τελευτεο καιρο ξεθαψα απο την αποθηκη μου ενα μικρο ενυδρειο περιπου 6 λιτρων.αναρωτιεμαι αν ειναι αρκετο για να φιλοξενησει ενα μονομαχο και μια μονομαχινα.φανταζομαι πως ναι ,αναλογιζομενος τις αθλιες συνθηκες στις οποιεσ ζουν μεσα στα ποτηρια σε petshop.εχοντας επισκεφθει αρκετα μαγαζια τον τελευτεο καιρο δεν μοπω να βρω πουθενα θυλικο μονομαχο.αυτο που θελω απο σας ειναι να μου πειται αν 6 λιτρα ειναι οκ και αν ναι τοτε που μπορω να βρω θυληκο μονομαχο.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα,6 λιτρα εινα αρκετα για εναν μονομαχο,οχι ομως και για μια μονομαχινα...ο χωρος ειναι πολυ περιορισμενος και θα υπαρχει συνεχες κυνηγητο και στρεσαρισμα της μονομαχινας ακομα και σε πυκνοφυτεμενο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν θελεις Τηλ. πες μου |
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης έχει και αρκετές στο... σπίτι μου!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οδός Αθηνάς αρ.59 |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για τις απαντησεις και maverick ευχαριστω και για την προσφορα.επειδη θα με ενδιεφερε στην συνεχεια να αχοληθω και με αναπαραγωγη μπορω να παρω οποιουδηποτε χρωματος και ειδους θυληκο και να το αναπαραγαγω με οποιουδηποτε ειδους και χρωματος αρσενικο??τον τελευταιο καιρο εχω ασχοληθει με το στησιμο ενος ενυδρειου για αφρικανες και προσωρινα παγωσε η ιδεα για μονομαχους.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y. 300 ΛΙΤΡΑ ΕΤΟΙΜΟ!!! | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 06-06-05 13:42 |
Blue Acara σε 120 λιτρα | Tricky | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 01-02-05 11:08 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |
ΕΤΟΙΜΑΖΩ 520 ΛΙΤΡΑ! | Tolis | Malawi | 74 | 06-10-04 16:55 |
Δισκοι σε 200 λιτρα? | newfish | Δίσκοι | 0 | 18-12-02 18:26 |