|
|||
|
|||
Kribensis
Καλησπέρα παιδιά μπορείτε να μου λύσετε μια απορία αυτό το κριμπενσις ειναι θυληκο η αρσενικό;;;
|
|
||||
|
||||
Θυληκο ειναι φιλε και το βλεπω και τουμπανο.
η το παραταιζεισ η αν εχεις αρσενικο περιμενεισ γεννητουρια |
|
|||
|
|||
¶λλη μια φωτο!!!!εχω αλλα 2 που ειναι αρσενικά !!!
|
|
||||
|
||||
Θηλυκό είναι, με το που θα δεις ζευγάρι θα πρέπει να απομακρύνεις το άλλο αρσενικό άμεσα.
|
|||
|
|||
Επειδή παιδιά δεν ξέρω απο γεννήτουρια πρώτη φορά θα μου τύχει
Τι πρεπει να κάνω ;πως θα καταλάβω οτι ειναι ζευγάρι ;και πως θα καταλάβω οτι ειναι έγκυος; |
|
||||
|
||||
Δεν κανεις τιποτα εσυ.Απλα βαλε κατι που να δημιουργει σπηλια μεσα ωστε να εναποθεσουν εκει μεσα τα αυγα τους.Οταν θα ειναι να ζευγαρωσουν τα χρωματα τους θα γινουν πιο εντονα η κοιλια της θηλυκιας θα κοκκινισει και θα φουσκωσει.Το ζευγαρι που θα δημιουργηθει θα το δεις να κυνηγιεται να πηγαινει το ενα κοντα στο αλλο και να τρεμει.Μολις δεις οτι το ζευγαρι αρχιζει να ψαχνει φωλια απομακρυνε τα υπολοιπα ψαρια.Μολις παρουν μπροστα δεν θα σταματουν να γενανε.Καλη επιτυχια και καλη παρατηρηση.
|
|||
|
|||
Πως την βλέπετε παιδιά θα γεννησουμε;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
kribensis | theodoros | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 22 | 25-11-09 13:53 |
Kribensis | Red crystal | Malawi | 10 | 09-07-09 19:26 |
Kribensis | Apollwnas | Malawi | 17 | 13-05-08 00:39 |
Rio 125 με Kribensis! | strinzis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 16 | 25-03-08 02:35 |
kribensis.....? | _jimmakos_ | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 8 | 09-11-04 12:07 |