|
||||
|
||||
Ο νεος μου συγκατοικος
Το ονομα του Boogie (Woogie Man) και ειναι απλα ενα τρελο αγορι .
Τον πηρα απο το εκτροφειο Spell My Name Bulldogs. Ειμαστε γενικα αχωριστοι
|
||||
|
||||
να σου ζησει......
φοβερος
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιο σκυλακι!!!
Να σου ζησει!!!
|
||||
|
||||
να σου ζησει φιλαρακι κουκλος ειναι ...........!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
σουπερ βασιλη.....
ενα απο τα πιο βασικα.....δεν θα σε ζαλιζει τα πρωινα για το πρωτο του πιπι..... τουλαχιστον οχι οσο τα υπολοιπα σκυλια αυτου του πλανητη... |
|
|||
|
|||
πολυ ομορφο και σιγουρα μαζι σου θα περασει πολυ ομορφα, να το χαιρεσαι
|
||||
|
||||
μπουλντογκ τελικα
να σου ζησει καλη ανατροφη σου ευχομαι ... δηλαδη σκατομαζεματα κατρουλοσφουγγαρισματα κλπ θα τον δουμε σε καμια εκθεση ;;;;; |
|
||||
|
||||
Ναι τελικα bulldog ...νικησε αναμεσα σε σαρπει και boxer ως πιο καταλληλο στον χαρακτηρα μου/τροπο ζωης.
Ο Βoogie εχει κατεβει ηδη σε εκθεσεις αφου ειναι 6 μηνων (καλυτερα που πηρα junior σκυλο και οχι puppy) ...στην Εθνικη του ΚΟΕ στις 29/06/08 βγηκε Πολλα υποσχομενος (1ος) στην Προκαταρκτικη κουταβιων (αρσ.). Ολα αυτα μου φαινονται λιγο ασημαντα προς το παρον ...χαιρομαι που πηρα ενα σκυλο υγιη , ενεργητικο και προσχαρο με ολους που ειναι καλη παρεα χωρις να ενοχλει.Εχει γινει ηδη η μασκοτ της γειτονιας Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια
|
|||
|
|||
©Α±―ΏΒ Ώ ½*ΏΒ! ¦¬ΔΓ±Β Ό*³±Β!
± Ί»*Θ΅Ή Ί±Α΄Ή*Β! |
|
||||
|
||||
Φοβερος.
Φτου φτου Να΄χει υγεια.
|
||||
|
||||
Πολύ φάτσα ο φατσούλας!!!! Μα τι μουρίτσα είναι αυτή!!!!!!!!!!!!
Να σου ζήσει!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
ωραιος ο τζουνιορ!!! να σου ζησει και να περασετε αξεχαστες στιγμες μαζι!!!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Και παρα του οτι ειναι φατσα δεν παυει απο του να ειναι ο καλυτερος και ο πιο πιστος φιλος του ανθρωπου...φτανει και ο ανθρωπος να ανταποδιδει αυτη την φιλια... Να σου ζησει φιλε μου.
|
|||
|
|||
Να σου ζησει το ξαδερφακι ( εγω πηρα ενα γαλλικο ).
|
|
||||
|
||||
να σου ζησει
υ.γ ελπειζω να μην παρεξηγιθω τελεια τα ψαρια αλλα σαν το σκυλο δεν ειναι τιποτα εχω δυο κ τους λατρευω http://www.ourdogs.gr/ad/index.php?s...a5fb355349a988 |
|
||||
|
||||
Πανέμορφος!! Να σου ζήσει!!!
|
|
||||
|
||||
να σου ζησει....!!
|
|
||||
|
||||
ωραια φατσα!!να τον χαιρεσαι!
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστω πολυ παιδια
|
||||
|
||||
Τρομερό μουτσουνάκι, να τον χαίρεσαι Bill.
|
|
|||
|
|||
Το ξαδερφακι ηρθε να πει ενα γεια .
|
|
||||
|
||||
Βασίλη να σου ζήσει ο σκύλος, είναι γλύκας!!!
theofilos κι ο δικός σου πολύ όμορφος είναι, απλά τα αυτιά του πολύ σηκωμένα τα βλέπω, είναι του φυσικού του ή του έκανες καμιά επέμβαση. |
|
|||
|
|||
Ειναι κοπελα . Ετσι ειναι στα γαλλικα τα αυτια τους.
|
|
||||
|
||||
Και εγώ ξαδερφάκι σας είμαι και ζήλεψα
|
||||
|
||||
Ειμαστε ετοιμοι για τα καλλιστεια ασχημιας
Να σας ζησουν τα σκυλακια σας ...
|
|||
|
|||
Το κουκουβαγιοπουλο μου ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
H νεα μου αγαπη...
Εχουμε γινει αχωριστες εδω και 20 μερες Την λενε Λιλα και ειναι πολυ αγαπησιαρικο σκυλουνι. Το μονο της προβλημα ειναι οτι ροχαλιζει οταν κοιμαται
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
Firemouth cichlid πιθανος συγκατοικος για ροδοστομους-αεναος | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-01-05 13:04 |