|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Hazy Denizens
|
|
||||
|
||||
Φοβερο!
|
||||
|
||||
Οπως παντα
|
|
||||
|
||||
Απλα στο διαγωνισμό θα ψάξουν για τον δεύτερο.
Πανέμορφο. |
|
||||
|
||||
Πανέμορφο
|
|||
|
|||
Πάρα πολύ όμορφο και ωραίο θέαμα για να ξεκινάει κανείς τη μέρα του.
|
|
||||
|
||||
Απλα,τελειο
|
|
||||
|
||||
Απλα, χωρις σχολια
|
|||
|
|||
Το είδα στο ΦΒ και πραγματικά σκάλωσα! ¶ριστη δουλειά οπτικά αλλά και στις λειτουργίες του (ανέβασε περισσότερες πληροφορίες αν μπορείς και θες!) Καλή επιτυχία αν και νομίζω θεωρείτε σίγουρη!!
|
|
|||
|
|||
Απλά τέλειο!! Σαν σκηνικό από ταινία φαντασίας.
|
|
||||
|
||||
Ζημιάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάά
|
|
||||
|
||||
Φοβερο.Αυτη η τρυπα με τον φωτισμο χασιμο!,Πολλα μπραβο.
|
||||
|
||||
Μια περιγραφη φυτων ,υποστρωματος εξοπλισμου κ ρουτινας θα ηταν οτι καλυτερο για καποιους που θελουν να ασχοληθουν με το αντικειμενο.
|
||||
|
||||
Το κανες παλι το θαυμα σου!
|
|
||||
|
||||
απλα απίστευτο... οντως απο ταινία... δεδομένη επιτυχία...
|
|
|||
|
|||
Μα γίνονται αυτά τα πράματα;;;;
Υπέροχο πραγματικά!!!! Ζηλευτό το έργο σου!!
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστώ ολους! Για υποστρωμα χρησιμοποιησα τυπου ABG mix (coco husk, ενεργο ανθρακα, bark και sphagnum moss) με false bottom.
Φυτα: mix moss στο background, Pistia stratiotes, Lemna minor, Hydrocotyle tripartita, Microsorum pteropus, Microsorum pteropus windelov, Hemiantus calitrihoides, Chamaedorea elegans, Bolbitis heteroclita difformis, 2 ειδη Adiantum, Plagiomnium affine, Monoselenium tenelum, Vesicularia sp., Nephrolepis exaltata emina, Ficus pumila, Anubia barteri nana, Peperomia emarginella, Riccia fluitans και 2 ειδη local mosses τυπου pleurocarpous. Light: Spot LED 6500K, 2 σε 38° και 2 σε 20° απο 12 ωρες τα 20° και 3 ωρες τα 38°. Routines:Αυτοματο ψεκασμα απο 30 sec 4 φορες το 24αωρο. Ταισμα ανα 2 μερες Drosophila hydei, και πιο αραια bean beattles. |
|
||||
|
||||
Τα αποτέλεσματα απο το IVLC 2017 βγηκαν με την σημμετοχη μου στην κατηγορία κάτω των 100cm να βρισκετε στη 4η θέση!
Ενα λινκ με τους top https://www.facebook.com/mrainforest...location=group |
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια......
Πολύ υψηλού επιπέδου.
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια !!
Να είσαι καλά , να χαίρεσαι αυτό που κάνεις !! Να χαιρόμαστε και εμεις με τις νίκες σου !
|
||||
|
||||
Υ-πε-ρο-χο!
Ευχαριστουμε που το μοιραστηκες! Το δα και μου ρθε "κολπος",πειτε τωρα οτι μονο το δικο μου μυαλο πηγε εκει |
|
||||
|
||||
Εξαιρετικό !!
Εμενα μου ήρθε το μάτι του Sauron στο μυαλο ... μαλλον δεν εχω τοσο πονηρό μυαλο τελικα
|
|||
|
|||
Εξαιρετικός !!!
|
|
||||
|
||||
Γιώργο και μένα
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Να μπούμε στο Fun Club του "¶ρχοντα των δακτυλιδιών".....στην GAB υποομάδα του.....
|
||||
|
||||
Tο Sauron's eye μου το εχουν πει παρα πολλα ατομα, το αστειο ειναι οτι οντως ειναι πολυ κοντα σε αυτο το concept και εγω δεν ειχα ιδεα για την υπαρξη του
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|