|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Συναντηση Ιανουαριου 2008 - ΚΒΕ
Η πρωτη συναντηση για το 2008 πραγματοποιηθηκε εχθες με μεγαλη συμμετοχη (περιπου 45 ατομα) και φανηκε πως ολοι ευχαριστηθηκαν το νεο μερος, μιας και τα πηγαδακια αλλαζαν συνεχως συνθεση και κανεις δεν παραπονεθηκε για το χωρο!
Παρτε μερικες φωτογραφιες, και συνεχιζουμε τη συζητηση απο κατω! Ολοι ειναι απο τη συναντηση μας, και νομιζω πως αργησα λιγο να τραβηξω φωτο και ειχαν φυγει μερικοι.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Ναι εεεε;;;;;;;; Κι εγώ που δεν είχα φύγει γιατί δεν μ' έβγαλες φωτογραφία;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Να παρει!!! Σε εχει κρυψει ο Ζ_Χ εισαι διπλα στην Αnnie. Tελευταια φωτο, τα καμαρια σου ομως φαινονται!
Τι να πω κι εγω, η καταρα του φωτογραφου!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
ολα ηταν τελεια,ολα πηγανε πολυ καλα.
μπραβο για το χωρο .ηταν ολα σουπερ..!!! στην τελευταια φωτο μπορειτε να δειτε και την παρουσια χομπιστων απο το ΑΖ,οι οποιοι κατα δηλωση τους περασανε καταπληκτικα...!! |
|
||||
|
||||
και εγω με τη σειρα μου θα ηθελα να δωσω ενα μεγαλο μπραβο στον θειο Κλαζ για την πρωτοβουλια του να ασχοληθει επιτελους με τον συλλογο μας η οποια επαιξε καθοριστικο ρολο στη μεγαλειωδη χθεσινη συναντηση!!!!(δεν εννοω τον ογκο του που εχει αυξηθει επικινδυνα τελευταια......)
|
||||
|
||||
Σαν τον ζινταν ειμαι ο ατιμος.....
Ποτε θα μαθει πια αυτος ο μιχαλης να τραβάει φωτογραφίες????? |
|
||||
|
||||
Γεμίζει φως ο χώρος με την παρουσία σου αγόρι μου
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
χεχεχε!
|
||||
|
||||
Ήταν τέλεια!!! Όποιος δεν ήρθε έχασε!
|
||||
|
||||
Πολυ καλη επιλογη ο χωρος.Ομορφο μαγαζι με απλα και θεα.Αντε ευκαιρια την επομενη φορα να ερθουν ακομα περισστεροι Θεσσ/νικεις να γνωριστουμε!Ειμαστε μια τελεια παρεα
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
και αλλοι ηρθαν ποιο μετα...χιχιχι
|
||||
|
||||
ηταν πολλη ωραια και ανετα περασαμε καλα παντα τετοια παιδια
|
||||
|
||||
george!!! Πήρες κιλάκια ή μου φαίνετε???
Σώσαμ και στον george την διατροφή σε περικαλώ!!!!
|
||||
|
||||
Πράγματι πολύ ωραίος ο καινούργιος χώρος!
Μπράβο στα παιδιά για την επιλογή.
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστουμε. Το μονο που φοβομασταν ηταν το service το οποιο εδειχνε λιγο ανοργανωτο τις υπολοιπες φορες που ειχαμε παει, αλλα φαινεται πως αυτη τη φορα μας προσεξανε και δεν παρατηρησα κανενα παραπονο.
Μονο ενα, παρατηρησα, που δεν ηξερε ποιος/α ειχε παραγγειλει Ντεκαφεινε Νες, αλλα ευτυχως τοσα χρονια που γνωριζομαστε εχουμε μαθει τοσο καλα ο καθενας τον αλλο, οποτε τον εστειλα κατευθειαν στη Μαγδα!!!
|
||||
|
||||
ωραια ηταν..! σε δυο βδομαδες περιπου παλι εκει...!!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ημερολόγιο 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 98 | 19-02-08 17:42 |