|
||||
|
||||
channa gachua rurles !!!!!!
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους !!!
μετα απο πολυ καιρο και αναζήτηση , επιτελους τα βρηκα 5 channa gachua , ενα μεγαλο ευχαριστω στη ΑΒΒΥΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ για αυτα τα ΥΠΕΡΟΧΑ ψαρια , με σκοπο να μεινει ενα ζευγαρι το ενυδρειο ειναι στημενο με βιοιτοπικη προσέγγιση και παρουσιαζει ενα βυθησμενο δασος το Tra Su Cajuput Forest vietnam πως σας φαινεται?? |
|
||||
|
||||
Να τα χαιρεσαι ο,τι καλυτερο για Χριστουγεννα! Eχεις βαλει spagmum moss κατω εκτος απο φυλλα?
|
||||
|
||||
ευχαριστω , ειναι βρυα μαζεμενα απο δασος την ακριβη ονομασια δεν την ξερω
|
|
||||
|
||||
Μην τα ξανα λεμε τα τσανα απλα τα σπανε.. περιμενουμε εξελιξεις και πολλες φωτογραφιες και βιντεο.. !!
|
||||
|
||||
Πάρα πολύ όμορφο και φυσικό. Και ο Σταύρος είναι γνωστός για την ποιότητα εδώ και χρόνια.
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο στήσιμο και τα ψάρια απίστευτα, είναι ένα από τα πολύ λίγα είδη ψαριών που θα γούσταρα να έχω!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Αν και δεν θα έλεγα ότι είμαι φαν των βιοτοπικών ομολογώ ότι δεν ξέρω τι να πρωτοχαζέψω, το στήσιμο του ενυδρείου σου ή τα ψάρια....
Μπράβο και για τα δύο, τι να σου πω, εξαιρετικό το αποτέλεσμα.... |
|
||||
|
||||
σε ευχαριστω φιλε μου , να εισαι καλα
|
|
|||
|
|||
Συντοπίτη μου μπράβο! Απίστευτο στήσιμο και πανέμορφα όσο και ιδιαίτερα ψάρια! Πρόσφατα γνώρισα και τον Σταύρο ο οποίος είναι καταπληκτικό παιδί!
|
|
||||
|
||||
Μου αρέσει πολύ και τα ψάρια σου είναι φοβερά
Μπράβο σου !! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πολύ όμορφη προσπάθεια γι αυτά τα καταπληκτικά φιδόψαρα αλλά θέλουμε κανονική παρουσίαση http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42401 * τις φωτο καλύτερα να τις ανεβάζεις εδώ γιατί υπάρχει το γνωστό θέμα με το photobucket |
|
||||
|
||||
Πραγματικά πανέμορφο στήσιμο και πολύ ωραία ψαρια!!!
Μπράβο, να τα χαίρεσαι! |
|
||||
|
||||
Άργησα να απαντήσω λόγω αρκετών υποχρεώσεων αλλά δεν σας άφισα παιδιά παρακουλουθώ , καλωσήρθες στην παρέα των φιδοκέφαλων
|
||||
|
||||
Κυριε Βασιλη θα θελαμε και αλλες φωτο παρακαλω!! Μας εχεις αφησει χωρις υλικο!!
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
My Channa | NikosKoul | Άλλα ψάρια Ασίας | 7 | 28-09-18 16:59 |
Channα | NikosKoul | Άλλα ψάρια Ασίας | 30 | 25-02-18 12:53 |
New Channa Project | Snakehead | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 126 | 03-12-17 16:13 |
180l channa | stampolis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 7 | 24-03-13 14:24 |