|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Βοηθητικη λιμνουλα για να σωθουν οι μικροι μου φιλοι....
Γεια σας παιδια οπως μπορει να εχετε δει ειχαμε ενα μεγαλο προβλημα στη λιμνη τη μεγαλη οποτε προκημενου να σωθουν τα ψαρακια μου και τα φυτα μου φτιαχνουμε μια μινι λιμνουλα με liner.... Σε δουλεια να βρισκομαστε.....
Αρχησα λοιπον το σκαψημο μονη μου και στη συνεχεια ειχα και βοηθεια μερικες φωτο... |
|
||||
|
||||
μια χαρα φαινεται
ασχετο: τι πραμα ειναι αυτο ρε παιδι μου...οποτε βλεπω αυλη ζηλευω παπαδες θα εκανα.μπλεξαμε στην αθηνα... |
|
|||
|
|||
Ωραια πραγματα!!!
Καλο κουραγιο και καλη δυμανη!!! Περιμενουμε εξελιξεις!!! |
|
||||
|
||||
πολυ ωραια! μπραβο!
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Ευχαριστω πολυ για να δουμε τι θα κανουμε .... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EYH_SANTORINI : 11-02-16 στις 12:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Μπραβο κοριτσάκι μου ότι θέλεις εδώ είμαι καλή συνεχεια
|
|||
|
|||
Λοιπον φιλτρο ειχαμε απο τον ξαδερφο της μαμας μου εχει δωσει ομως και αυτο....
Το οποιο τι κανει αγνωω..... Πληροφοριες πλιζ μου εχει δωσει κ εσωτερικα φωτα λιμνης αλλα αυτα ακομα ειναι νωρις ποιο μετα |
|
||||
|
||||
Λοιπόν Ευάκι αυτο είναι αντλία της oase συγκεκριμενα η nautilus Kοινός τα κονόμησες κοπελίτσα Κάνε μου μια χάρη και βγάλε ακομα καμία φωτό να δω τις συνδέσεις να σου πώ τι πάει που και ακόμα μία καθαρή τα χαρακτηριστικα της (καρτελάκι )
Ο θείος στην OASE δουλεύει ??? Να κάνω μια παραγγελία χαχαχχα η αγαπημένη μου εταιρεία
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:08 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Κρίμα θα είχα μέσον περιμένω
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Περίμενε λίγο ψάχνω να βρώ άκρη ....
Εδώ που έχω βάλει τον κύκλο έχει κανένα εξάρτημα άλλο που δεν το έχεις στις φωτό ??
|
|||
|
|||
Oxi εκτος και αν εχει χαθει. την κατσαμε ?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
για δες εδώ http://www.henleywatergardens.co.uk/...9697b4049233e4 και αναλυτικό εγχειρίδιο εδώ http://www.watergardeningdirect.com/...ion-Manual.pdf στη σελίδα 3 θα δεις αναλυτικά τι ειναι
|
||||
|
||||
Λοιπόν αντε να δούμε , μπερδεύτηκα πιο πολύ με τις καινούριες φωτό
Kυκλος έξοδος νερού προς φίλτρο Τετράγωνο διακόπτης για λειτουργία συντριβανιού ή για φίλτρανση ανάλογα που το γυρίζεις Αστεράκι , έπρεπε να έχεις ένα πλαστικό που πάνω θα είχε κάτι σαν ντούζ για λειτουργία συντριβάνι (δεν σε χρειάζεται αλλά φοβάμαι μην μένει ανοιχτό και δεν πάει το νερό στην φίλτρανση) Τρίγωνο λογικά είναι η είσοδος του νερού ακάθαρτο , δες αν ξεβιδώνει αυτό το πλαστικό για να έχει μεγαλύτερη ροή Υ.Γ.Θα ξαναψάξω αλλά καλού κακού ρώτα και τον Θείο
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Λοιπόν εντάξει Ευη σωστά σου τα έγραψα , αυτό που θέλω να δοκιμάσεις είναι βάζεις την αντλία κάπου με πολύ νερό , καμια μπανιέρα γεμάτη και γυρνάς το διακόπτη Τετράγωνο να δείς αν δουλεύει κανονικά , πρόσεχε μην σου έρθει το νερό πάνω σου με δύναμη Προσοχή εεεε μην είσαι απο πάνω όταν δοκιμάζεις
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 11-02-16 στις 19:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
κάνε βέβαια μια επιβεβαίωση για καλο και για κακό
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Δεν πειράζει μας έβγαλε τους οδηγούς και ο Τάκης αλλά σωστά σου τα έγραψα . ότι δεν καταλαβαίνεις ξαναρώτα Ποιος θα κάνει την σύνδεση ??
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:09 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
ΑΑΑΑΑ Μπράβο Λοιπόν εκείνο να είναι κλειστο για να μην φευγει το νερο απο εκει αφιλτραριστο πρέπει να πηγαίνει στο φίλτρο (θυμάσαι είσοδο - έξοδο )
Αυτη η αντλία κανονικά έχει κλουβι , επειδή δεν έχεις ξεκουμπώνεις αυτό η το αφήνεις και βάζεις ένα κομμάτι Σήτα πικνη με ένα σφικτήρα ανοξείδωτο , να μην σκουριάσει . Η αντλία είναι όλη βυθιζόμενη να ξέρεις τίποτα έξω απο το νερό μόνο η σωλήνα που θα πηγαίνει στο φίλτρο .
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:09 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EYH_SANTORINI : 11-02-16 στις 19:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Θα σου στειλω ΠΜ το τηλ μου κάνε κλήση να σε πάρω εκείνη την ώρα αν χρειαστείς βοήθεια που θα είσαι με τον κυριούλη . Παρε και το φίλτρο μαζί
|
|||
|
|||
Ευχαριστω παρα πολυ...
|
|
||||
|
||||
Να είσαι καλά κοριτσάκι μου
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:10 |
|
|||
|
|||
Και εκει που νομιζω πως ολα πανε καλα και εχω παει και εχω κανει τις ενωσεις παω να τα βαλω σε λειτουργεια και η αντλια τπτ..... οποτε αυριο τρεχουμε πρωι πρωι στον τεχνικο να δουμε αν φτιαχνεται...!!!!
|
|
||||
|
||||
Kρίμα Εύη Έλα τρίτωσε το κακό , κουράγιο , άλλο κακό να μην σε βρεί
Ευη το σκάψιμο τελείωσε ?? Θα την βάλεις στην δεξαμενή τωρα ?? Τα χρυσοψαράκια τα αλλάζεις νερό ?
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:10 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν ακούγετε καθόλου θόρυβος ;
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ευτυχως ειχα βοηθεια... Τα χρυσοψαρακια εγινε κ σημερα μεγαλη αλλαγει για να δουμε.... ------------------------- Οχι καθολου. Αυριο πρωι πρωι στον τεχνικο θα παω να δουμε.... Ποσο στοιχιζει? ξερει κανεις να δω αναλογα με το ποσο θα μου πει για φτιαξιμο αν θα αξιζει να τη φτιαξω.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 17-02-16 στις 22:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Eυη στανταρ αξίζει να την φτιάξεις απλά πιστευω ηλεκτρολογικό ειναι το πρόβλημα , αν την ανοίξει θα δεί (ο μάστορας) . Ρώτα τον πρίν την αφήσεις ή πές του πριν φτιάξει οτιδήποτε να σε ενημερώσει για την τιμή .
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλοι μου φιλοι | Singha | Χρυσόψαρα | 15 | 01-07-09 21:32 |
φιλοι απο τη Χίο! | gap | Greek Aquarist's Boards | 1 | 15-12-08 18:50 |
Καλοι φτηνοι και μικροι χρονοδιακοπτες ? | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 13-12-07 10:09 |