|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Οι "Βιοτοπικές καταδύσεις" έρχονται στην Θεσσαλονίκη
Με αφορμή την παρουσία του ΠΣΦΕ για ακόμη μια χρονιά στο Pet Festival στα πλαίσια της έκθεσης Ζωοτεχνία στην Θεσσαλονίκη, θα παρουσιαστεί το σεμινάριο "Βιοτοπικές καταδύσεις" την Κυριακή 6/2/2011 12:00-15:00 στο συνεδριακό κέντρο Νικόλαος Γερμανός Αίθουσα Β.
Όλες οι λεπτομέρειες για το σεμινάριο είναι αναρτημένες στο site μας: http://www.psfe.gr/PSFE/seminars/viotopikes.htm Ερχόμαστε κοντά σας και θα χαρούμε πραγματικά να σας γνωρίσουμε όλους! Είσοδος ελεύθερη ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Maverick : 29-06-11 στις 13:17 |
|
|||
|
|||
Mπράβο βρε παιδιά, 2 χρόνια το περίμενα, τώρα δεν το χάνω με τίποτε.
|
|
|||
|
|||
Και βέβαια θα το ξαναδούμε!
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Υεεεςςςςςςςςςςςςςς.....!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
Οσοι δεν το εχουν παρακολουθησει θα τους ελεγα να μη το χασουν ... ειναι πραγματικα πολυ καλη δουλεια με καταπληκτικα ψαρια!!!
Και εξαιρετικη μουσικη
|
||||
|
||||
Θα ειμαι και εγω εκει...
|
|
||||
|
||||
ΑΚΡΩΣ επαγγελματικη δουλεια....η αφηγηση..η μουσικη...τα πλανα....
3 φορες που το ειδα δε μου εφτασαν στο παραμικρο...μακαρι η δουλεια να μη με εμποδιζε να το παρακολουθησω αλλη μια....
|
||||
|
||||
Είναι πραγματικά υπέροχο.Μην το χάσετε.
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
αυτα ειναι γουστα!!!!!
|
||||
|
||||
Γιατι να μένω τοσο μακριαααααα
|
||||
|
||||
ενα αεροπλανο και σε λιγα λεπτα εισαι διπλα μας
|
|||
|
|||
Τέλεια
|
|
|||
|
|||
Κι έτσι κανονίστηκε και η επόμενη συνάντησή μας (Κυριακή 6/2/2011 12:00-15:00) στην Έκθεση, θα μας διαγράψουν από το Les Amis.
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Μπραβο ρε Κωστα, ωραια η ιδεα σου!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Αχ και να τα καταφέρω να έρθω να το ξαναδώ! ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Για δωρεαν εισοδο στο σεμιναριο και στην εκθεση μπορειτε να συμπληρωσετε αυτη τη φορμα
http://www.helexpo.gr/registration/registration.asp
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
"Επωνυμία επιχείρισης" τι βάζουμε; ΠΣΦΕ;
|
|
||||
|
||||
ΟΧΙ το ονομα σου βαλε.
|
||||
|
||||
μακαρι να μπορουσα πολυ ωραια δουλεια
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Επιτέλους!
|
||||
|
||||
Εγώ επειδή έχω εγγραφή σε άλλο κλάδο θα πληρώσω ... θα πλήρωνα αν ερχόμουν!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
οχι μπορεις να μπεις με τον παλιο σου κωδικο και να βγαλεις προσκληση για την καινουρια εκθεση , αν δεν κανω λαθος.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
(βρε τους ..... τι βρίσκουν...)
|
||||
|
||||
Μην ξεχνιομαστε!!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
Καταπληκτική η αφίσσα, συγχαρητήρια σε όποιον την σχεδίασε.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να πώς φέρνεις έναν "Αφρικανό" κοντά στην πρασινάδα! | exelix | Greek Aquarist's Boards | 25 | 06-09-10 13:43 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
Οι "ΒΙΟΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ" έρχονται στην Πάτρα! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 17-06-09 23:28 |