|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Προς Θεσσαλονικείς
Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσετε τη παρουσιάση του Ad Konings που θα γίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Οσοι την παρακολουθήσαμε στην Αθήνα μείναμε άφωνοι...!
|
||||
|
||||
οντως ο ανθρωπος ειναι πολυ οργανωμενος προυσιαζε τα ειδη βασει των ιδιαιτεροτητων τους , του που και πως ζουνε , το αν ειναι επιθετικα και για καθε κατηγορια ειχε και ενα ΤΡΟΜΕΡΟ βιντεο απο τις λιμνες
|
|
||||
|
||||
Όταν στο τέλος δεν υπάρχουν ερωτήσεις (με χαρακτηριστικό σχόλιο του γιατί και όχι γιατί δεν έγιναν κατανοητά, αυτά που είπε *Nidal-> τι να ρωτήσουμε δεν έμεινε κάτι που να μην το κάλυψε ο άνθρωπος) νομίζω οτι είναι αν όχι η καλύτερη ίσως από τις καλύτερες ομιλίες που έχω παρακολουθήσει και ας είχα την χειρότερη ψυχολογία με αυτό που μου συνέβη.
|
||||
|
||||
πραγματικα πολυ καλος!!!! σαν επιστημονας αλλα κατα πως φανηκε και σαν ανθρωπος...
|
||||
|
||||
Υπεροχες ομιλιες, οσοι δεν ηρθαν εχασαν. Οχι βεβαια οτι δεν ειχαμε προσελευση, πανω απο το προσδοκουμενο πιασαμε!
Καταπληκτικα, περασα τελεια!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mod-προς αποφυγη παρεξηγησεων | Πάνος | Greek Aquarist's Boards | 66 | 07-05-10 17:26 |
Προς ΠΑΝΟ | Χαραμάδας | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-12-08 21:46 |
Προς Moderators | Liolios | Greek Aquarist's Boards | 0 | 12-02-06 12:42 |
Για θεσσαλονικείς | faxkosit | Malawi | 5 | 10-10-04 23:58 |