|
|||
|
|||
SOS swim bladder
Σήμερα το βράδυ είδα τον κογκολεζο μου να είναι ανάποδα. Μέχρι και πριν κλείσουν τα φώτα του ενυδρείου κολυμπούσε κανονικά κι έτρωγε κανονικά. Υπάρχει περιπτωση να τον σώσω και πως? Υποψιαζομαι οτι είναι swim bladder
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Roulamidi : 08-09-18 στις 14:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Κανε του θεραπεία με αρακά.
Την πρώτη φορά έσωσα το χρυσόψαρο μου. Την δεύτερη είχα ίδια συμπτώματα με σένα και δυστυχώς δε το προλαβα |
|
|||
|
|||
Σήμερα του έδωσα αρακά. Κι αυριο δεν θα ταισω. Τώρα κολυμπάει κανονικά. Θα δω παλι το βράδυ τι θα κανειΣτάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
||||
|
||||
Ρούλα εγω σου είπα τι να κάνεις . Αλλά ανανεώνω το θέμα σου να το δούνε και άλλοι μήπως έχουν άλλη άποψη .
Αλλιώς ξεκινάς με αλάτι και augmentin . Μου λές πώς πάει ....
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αεροφαγια η (Swim Bladder) | harris samos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 09-03-18 09:33 |
Swim Bladder | polyniki | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 23-11-16 19:10 |
Swim bladder; | ΧΑΡΗΣ | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 60 | 23-03-15 07:34 |
swim bladder | harris samos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 90 | 08-04-13 20:22 |
Swim bladder σε χρυσοψαρο | maikl | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 27-04-09 14:18 |