|
|||
|
|||
Τη μπορουν να φανε
τη μπορουν να φανε σε τη ποσοτητες ???
|
|
||||
|
||||
Απο 6-8 κοκους τροφης μονομαχων (πχ atison beeta food "ocean nutrition") 2 φορες την ημερα.
Μπορεις επισης να ταισεις αποξηραμενο σκουληκι bloodworms οπως και ζωντανη η κατεψυγμενη αρτεμια...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εγω με κοκκους της hikkari εδινα 2-3 κοκκους 2 φορες την ημερα και παλι πολυ μου φαινοταν μερικες φορες και την περιοριζα... οταν λεω μου φαινοταν..εννοω εβλεπα την κοιλια που φουσκωνε πολυ.
|
||||
|
||||
Ναι Πανο ειναι αρκετα μικροτεροι κοκκοι.
Επισης το λεει στην συσκευασια το ποσο πρεπει να ταιζεις (7 κοκοι 2 φορες ημερησιως,αναλογα το μεγεθος του ατομου και την θερμοκρασια ενυδρειου). Εγω παντως τον λευκο πλακατ μου τον ταιζω τοσο και 3 φορες την εβδομαδα τρωει ζωντανη. Μια χαρα κουκλος ειναι!
|
||||
|
||||
μερσι! δε γνωριζα τη συγκεκριμενη τροφη...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2 pleco gibicepps σε ενυδρειο RIO400 μπορουν? | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 09-02-09 17:17 |
μπορουν?ε?ε? | kourba | Bettas | 2 | 21-02-08 00:23 |