|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Γαριδάδικο 17 λίτρα
Γενική κατηγορία ενυδρείου
Ασπόνδυλα, Γενικές Πληροφορίες τρεχει το ενυδρειο 2 μηνες Συνολικά Λίτρα:17 λίτρα Sump (λίτρα): Οργανισμοί άπειρες red cherries Φυτά,Hygrophila polysperma,micranthemum micranthemoides,pogostemon helferi,marsilea hirsuta,glossostigma elatinoides,Limnophila sesiliphlora,pelia,fisidens,java moss Φόντο:- Φ:10 ωρες Λίπανση:Seachem Flourish ανα 1 εβδομαδα Παροχή CO2Diy απο μαγια κ ζαχαρη Συντήρηση Αλλαγές νερού:10 λιτρα καθε εβδομαδα |
|
||||
|
||||
φιλε παρα πολυ ομορφο το ενυδρειο σου και προσεγμενο...αλλα μονο 17 λιτρα??σε λιγους μηνες με τις πρωτες γεννες θα ξεφυγει κατα πολυ ο αριθμος....τι θα κανεις συνεχεια θα πουλας???
και επισης τα 10 λιτρα ειναι πολλα που αδειαζεις καλυτερα να τα εκανες 6 λιτρα |
|
||||
|
||||
έχω και άλλα ενυδρεία για γέμισμα
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου φιλε μου,Καταπρασινο και μου αρεσει πολυ
Να σου κανω μια ερωτηση,με το Diy Co2 βλεπεις διαφορα στην αναπτυξη και το χρωμα των φυτων?Σκεφτομαι να το δοκιμασω σε ενα 30λτ που εχω!Αξιζει? |
|
||||
|
||||
Ωραιο ειναι.
Με ωραια φυτακια. Αν μπορεις και κρατας καλες συνθηκες νερου και κρατας και τον πλυθησμο σε νορμαλ αριθμο, ΟΚ.
|
||||
|
||||
Μπράβο Χρήστο
Και εγώ ένα 20 λιτρο που έχω, κάνω αλλαγή 4 με 5 λίτρα την εβδομάδα... νομίζω τα 10 είναι πολλά έκτός αν υπάρχει λόγος Όμορφες οι γαρίδες σου... αν αρχίσεις να τις μεταφέρνεις σε άλλο ενυδρείο σου να διαλλέγεις πάντα τις πιο κόκκινες.
|
||||
|
||||
πολυ ωραιο
|
|
||||
|
||||
ευχαριστώ όλους, ναι τα φυτά με diy co2 έχουν διαφορά στην ανάπτυξη
|
|
||||
|
||||
το diy co2 με την μαγια δεν θελει ζεστη για να βγαλει φυσαλλιδες??δεν εχεις προβλημα τωρα τον χειμωνα?
|
|
||||
|
||||
δεν το έχω ξανακούσει αυτό για το diy co2 πάντως έμενα βγάζει μια χαρά
|
|
||||
|
||||
οταν η θερμοκρασια ειναι κατω απο 20 (χωρος δωματιου)δεν βγαζει φυσαλλιδες...θελει αρκετη ζεστη για να βγαζει
|
|
||||
|
||||
ναι και εγω το ειχα παθει...δεν εβγαζε τιποτα..υποθετω οτι ηταν επειδη το δωματιο ηταν κρυο, γιατι ολα τα υπολοιπα τα ειχα κανει σωστα, επισης με το που το εφτιαξα εβγαζε μικρες ποσοτητες για λιγη ωρα και μετα σταματησε
|
||||
|
||||
ετσι ακριβως
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσεχώς γαριδάδικο | VipeR | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 9 | 15-06-11 23:00 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |