|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
10.000 λιτρα - γινεται και χωρις τερατακια
|
||||
|
||||
πωωωωω! ζημια το ενυδρειο!
ο πλεκο ηταν ολα τα λεφτα. μια περιουσια στα φυτα. αυτα βλεπω και μετα κοιταω τον κυβο που εχω και μου φαινεται σφηνοποτηρο |
|
|||
|
|||
Αυτά είναι... Να χρειάζεται να φοράς μάσκα για να κάνεις μια απλή σκούπα βυθού!
|
|
||||
|
||||
τι εχει κανει εκει περα ο ΤΥΠΟΣ!!! μιλαμε για πολλααααααα λεφτα..... ολα τα λεφτα το ενυδρειο!!!
|
||||
|
||||
Επαθα κατάθλιψη, τι να πω με τη δακτυλίθρα μου και εγώ τώρα
|
|
||||
|
||||
.........
ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΦΕΤΟΣ ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ!! !
Ποοοοοοοοοοοοο τρελάθηκα! |
|
||||
|
||||
Τι έκανε το άτομο 50κιλη μπουκάλα νοσοκομείου co2;
|
|||
|
|||
Ένα τέτοιο θέλωωω!!!!!
|
|
||||
|
||||
Και εμενα μου φαινεται πολυ το φωτιστικό που εχω στο ενυδρειο....
Καλη φαση αλλα εγω δεν θα εβαζα με τιποτα το κεφάλι μου μεσα στο ενυδρειο... |
|
|||
|
|||
γιατι να μην ειμαι ο πετσοπας του.....
|
|
|||
|
|||
άντε τώρα να παρουσιάσεις ενυδρείο
με 3 fancy. |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Παντως ειναι φανταστικος ο τροπος που κοπαδιαζουν τα μικροψαρα εκει μεσα για το ενυδρειο τι να πεις χααααααλια
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Και ετσι οπως ειναι με την μασκα και κανει αλλαγη να ξεχαστει να νομιζει οτι ειναι στην θαλασσα και να κατουρησει μεσα.Η απολυτη καταστροφη
|
||||
|
||||
μπα,με το φιλτρο του και τοσα φυτα σε τοσα λιτρα?δεν θα προλαβει να σηκωσει αμμωνιαπερισσοτερη αμμωνια σηκωνει με το ταισμα
|
|
||||
|
||||
Αυτο τωρα λεγεται ενυδρειο η λιμνη???Και εμεις ρωταμε αν μας παιρνει να βαλουμε ενα κοπαδακι 10 ψαριων
|
|
||||
|
||||
να του στειλουμε μνμ που να λεει οτι αμα γεννησουν τα σκαλαρια του η πρεπει να τα χαρισει καπου ....η να παει σε περισσοτερα λιτρα!!
|
|||
|
|||
Είναι το ίδιο ενυδρείο με το κοπάδι οτόκυκλων απο κάποιο παλιό θέμα...
Να πω την αλήθεια, μου άρεσε περισσότερο με λιγότερα φυτά και μονο οτόκυκλους! |
|
||||
|
||||
Χάρμα οφθαλμών!!
Το βλέπεις και ξενάς για όσο διαρκεί το βίντεο όλα σου τα προβλήματα |
|
||||
|
||||
το θέλω !!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pleco σε 30 λιτρα χωρις θερμοστατη | Slevinakos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 19-11-11 16:19 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |
λιμνη 10000 λιτρα | gutsi | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 09-09-07 20:20 |