|
||||
|
||||
μεταφορα κουταβιου
παιδια αποφασισα να υιοθετησω ενα κουταβακι αλλα εγω ειμαι χιο και αυτο ειναι κιννετα...
ποιος ειναι ο ποιο ασφαλης τροπος για να ερθει στα χερια μου |
|
||||
|
||||
Ο πιο ασφαλης τροπος πιστευω ειναι να πας να το παρεις εσυ.
|
|||
|
|||
μεταφορα κουταβιου
Να βρεις εθελοντή που ταξιδεύει προς τα μέρη σου
|
|
||||
|
||||
καμια ιδεα χωρις τριτους στην μεση?
|
|
||||
|
||||
Αν εχεις προφιλ στο fb, ποσταρε το θεμα σου σε διάφορες ενοτητες με θέμα τα σκυλια, στο οποίο θα ζητας μεταφορά από εθελοντή
Αν είσαι τυχερός, όλο και κάποιος θα βρεθει! (Εχει γίνει αρκετές φορές...)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
να πάρετε ένα κλουβί μεταφοράς κι αυτός που το έχει να πάει στο αεροδρόμιο την ώρα που φεύγει μια πτήση να παρακαλέσει κάποιον να το μεταφέρει μαζί του στην καμπίνα.
|
|
||||
|
||||
αν μπορουσα να το μεταφερω εγωδεν θα το συζητουσα ρε παιδια ειναι το ιδανικο θα δω αν μπορει να μου το φερει κανενας γνωστος
|
|
||||
|
||||
Εσυ τι κανεις στην Χιο?
|
||||
|
||||
για σεξοτουρισμο ξεκινησα σεμαγαζι με υλικα επιπλοποιηας καταντησα να δουλευω ντιμη εχω παει για μονιμα
π |
|
||||
|
||||
Πλακα με κανεις ρε?
Σε χασαμε δηλαδη,χασαμε το αγορι μπιμπελο? Θα τρελαθει ο θειος......
|
||||
|
||||
αστα να πανε...μην του το πειτε του μιμαρου και παθει κανενα εγκεφαλικο ειναι και σε κρισιμη ηλικια
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αγορα κουταβιου | Gladiator | ¶λλα ζώα | 11 | 10-03-13 10:49 |
μεταφορα βραχου | dim orestiada | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 22-11-10 16:33 |
μεταφορα βραχου | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 18-12-04 01:04 |